Endokrinoloji Tiroid, biyopsi korku

Merhaba, muhtemelen alkol ablasyonu yapmışlar küçültmek için geçmiş olsun diliyorum.
Biyopsi vs yaptırdıkdan sonra mi tedavi oldunuz?
Çünkü iyi huylu olanlara yapilan bi işlem
2 defa biyopsi oldum. Ikisi de temiz cikti fakat orasi hep ama hep agriyordu en son kuculsun dayanamiyorum demistim ve igne ile bir seyler yapip kucultmeye calisti daha da agirdi ertesi gun boynum yamuk ve asiri sis ve kafami dahi kaldiramayacagim bir agri ile uyandim kiiiii hemen doktora gittim.

Enfeksiyon kapmistim. Degerlerim inanilmaz yuksekti. Antibiyotik tedavisi yapildi. Enfeksiyon gecince de nodulum kuculdu disaridan belli olmamaya basladi..

Temiz çıkmasına sevindim, hemde iki kez
Umarım benim ki de temiz gelir, aynı yerde ağrım var bazen kas gevşetici bile sürüyorum agri her şeyi yaptırir enfeksiyon kapmaniz kötü olmuş çok çok geçmiş olsun
Güldürdünüz beni☺

:)) evet bir gun otururken bi baktim bogazimda bir top oynuyor asagiyaa yukariya konustukca o an tum hayatim gozlerimin onunden gecti

Dra gittim genel cerraha o beni endokrine yonlendirdi.

Hemen ultrason yapildi hemen biyopsi dedi doktor
Yaptik 3 hafta sonuc bekle bekle sonuc cikti YETERSIZ

tekrar biyopsi bekle bekle SONUCTA yetersiz

Dr bey dedim lutfen bu sefer siz alın biyopsiyi dayanacak gücüm kalmadı psikolojim allak bullak dedim o aldı sonunda temiz çıktı:)

Bu arada bahsettiğim bu iki yetersiz biyopside ben hiçbir bilgim olmadığı için hayatımın en büyük stresini yaşadım. Gece uyanmaları,ağlamalar. Sonuç olarak bozduğum hormonlarım ile vucudum çok adrenalin üretti ve suratım mayın tarlasına döndü:) size önerim canınızı sıkmayın. Kötü dahi çıksa hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle.

Sonra kontrole gittim o ağrıyla dediğim gibi:) biyopsi+küçültme(enfeksiyon kaptırma) işlemi oldum yine temiz çok şükür.

Bu aralar yine gideceğim kontrole:)

Allah daha beterini vermesin..

Geçmiş olsun, annemde bir sürü nodül var, içlerinde bazilari büyüyorlardi 2 3 kez biyopsi yapıldı kötu bir şey çıkmadı çok şükür , 6 ayda kontrole gidiyor kan ve usg, yalnız duzenli olarak dereotu yediği ay nodülleri küçüldü, o yüzden ona devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…