Tesekkur ederim sagolun cevabıniz iiçin dogrusu ts3de biraz dusukluk oldugunu söyleyince doktor tedirgin oldum aslında korkacagim bir sey soylemedi birqz dedi tekrar gelirsin bakariz dedi.. fakat benim zaten bir tane kronik bi rahatsizligim oldugu icin ve onun şokunu daha atamadigim icin sanırım tedirgin oldum ohalde beklemeliyimcnm bence troid değerlerin gayet normal yine de dr göster
Anladım cok gecmis olsunçok düşük olmadığı için ilaç verip vermeme de kararsız kalıyorlar ama troid dengesizliği ve kolestrol yüksekliği çok uyuşukluk yapıyor bende türk kahvesi içiyorum.cuma doktora gidicem.
rica ederim cnm çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versinIste hafif bir düşüklük var okadar vitaminsizim ki zaten sikayetim cok oyuzden tedirgin oldum biraz iltihapli romatizma ya bi sey daha eklensin istemiyorum ondan tedirgin oldum galibacevabiniz için cok tesekkur ederim ozaman acele etmeme gerek yok birdahaki ay bir daha olcturur bakarım..
Birdenbire mi Yükseldi ilaç kullanıyor muydunuz?Tsh 51
Birdenbire mi Yükseldi ilaç kullanıyor muydunuz?
Benim 44 oldu ilaca rağmen şimdi 100 lük Levatron kullanıyorum. Kolesterolüm yüksek hep .
Mrb arkdaslar ben 4 aylik hamileyim.hipertroid var.tsh 0.58 ondan iki hafta once 0.63 cikti.endokrin doktoru ilaca gerek yok diyor.benim icim rahat degil bu sekilde olup ilac kullanmadan gebeligi saglikli ilerleyen varmi?
cvp veren niye yok hipertroid olup doğum,yapan kimse yokmuuuu
Mrb arkdaslar ben 4 aylik hamileyim.hipertroid var.tsh 0.58 ondan iki hafta once 0.63 cikti.endokrin doktoru ilaca gerek yok diyor.benim icim rahat degil bu sekilde olup ilac kullanmadan gebeligi saglikli ilerleyen varmi?
Canim ne yaptin ilac kullandin mimerhabalar ben de hipertiroid var değerin 5.78 endokrin bölümüne gittim fakat dr ilaç vermedi. değerin aşırı yüksek değil dedi. bu şekilde hamile kalırsam bebeğe bir zararı olur mu?
Endokrine hemen git, geçmiş olsun.Kızlar benim tsh 11.88 çıktı çokmu kötü bişeye önce nodül var demişlerdi bende evlendim bişeye oldu gidemedim daha doktora şimdi gitmeyi düşünüyorum endokrin mi dahiliye mi genel cerraha mi hangisine gitmeliyim çocukta istiyorum bişey olur mu acaba
Dahiliyeye gittim bugün oda kan ve ultrason istedi pazartesi sonucu artık yüksek cikmis tsh dediEndokrine hemen git, geçmiş olsun.
Evet yüksek çıkmış. O önceden aldığın hap var ya aslında vücutta salgılanamayan hormonun yapay hali. Kendi kendine kesmeseydin keşke. Bunun yanında işlenmiş gıdalardan, glutenli besinlerden uzak durman, ceviz, dereotu, zencefil tüketmen iyi gelebilir.Dahiliyeye gittim bugün oda kan ve ultrason istedi pazartesi sonucu artık yüksek cikmis tsh dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?