selam arkadaşlar hepimize geçmiş olsun bende 1,5 ay oldu hipotiroitimin olduğunu öğreneli,7 senelik evliğim 1 düşüğüm oldu arada korundukta,eylül ayında bebek tedavisine başladım,tsh yüksek çıkmasına rahmen dr. sorun yok dedi,7 ay ilaç kullandım tedaviye karşılık veremedim,kendi araştırmamla ve şikayetlerimle bir dahaliye dr. gittim tsh 7.24 çıktı bebeğin olmasına engelliye bilir dedi,45 gündür levotiron kullanıyorum 3 ayda bir kontorüle cağırdı,bakalım hayırlısı,inşallah sebeb budurda düzelir bir evladım olur,morelde çok önemli,sizinde tsh kaç,birde bebeği olmayan varmı?
ayyyy bu resimler çok kötü ya :tomato:
ben bu hastalıgın genelde ırsi oldugunu biliyorum çünkü benim annemde de var bende de var ama az miktarda ben ilaç kullandıgımda tüylenme yaptı bende bıraktım tabi çokk oluyo şimdi iyolu tuz kullanarak kendime dikkat ediyorum ve bende adet düzensizligine baglı olarak pko hastalıgı oldu
herkese geçmiş olsun allah herkese acil şifalar versina.s.a.s.a.s.
Bende altı ay önce öğrendim tiroid sorunum olduğunu levotiron kullanıyorum saçlarımda aşırı dökülme vardı hiç kalmadı yalnız doktorumdan memnun değilim doğru bilgi alamadım sadece nodüllü guatra deyip geçiştirdi nodüllerin sıcağı soğuğu varmış internetten öğrendimklava:CADIARZU
ben tefor kullanıyorum canım yarım alıyorum çeyrekle başladım yarıma çıktı valla tüylenme yapmadı bende ama bilmem yapıyormu acabaBayanlar Tefor Içen Var Mi Aranizda Ben Yarim Aliyirum Her Gün Tüylenme Problemi Yapar Mi Ilerde Onu Merak Ettim