Merhabalar

cok gecmis olsun

Ailemizde genetik bu hastalik. Annem, anneannem, halam, teyzem papiller ca türü kanser atlattilar. Ben de 16 yasindan beri takip edilen 2 cm'e yakin nodul var. O yasimdan beri de ilac kullaniyorum. Henuz kansere cevirmedi ama ilerde beni bekleyen tablo bu. Yasim 31, en gec 35'ten sonra mutlaka ameliyat olmam gerekiyor. Bu durum kucuk yastan beri kapimi caldigindan en cok merka ettigim gebelik olmustu. Doktorumuza sordugumda bizim uremeyle ilgili bir problemimiz yok demisti

sadece 35'e kadar coluk cocuk islerini hallet takip daha rahat olur demisti. Eger ameliyat olmam gerekirse ve hepsi alinirsa da daha sık takiple gebeligin sıkıntısız gececegini soylemisti. Ilac kontrolu olduktan sonra ve iyi bir endokrinoloji ve metabolizma hastaliklari doktoruyla surekli iribatta olduktan sonra hic bir problem yaratacgini sanmiyorum. 28 yasinda sahip oldugum bir cocugum var su anda. Hamilelik boyunca tsh'i surekli 1'in altinda tutmaya calistik. Cok sukur bebegimi kucagima aldim. Ikinciyi düşünüyoruz bakalim kismet

umarim siz de dogru takip ve yonlendirmelerle saglikla bebeginizi kucaginiza en kisa zamanda alirsininz