• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaktaki sorunlar

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar merhaba
benım her iki ayak bas parmagımın tırnagında da sararmalar var ayrıca
sag ayagımda tırnagın sol alt kosesınde sankı ıcten morarmıs gıbı bısey var
sol ayagımda da tırnak ıkı katmandan olusuyo ve tırnagın sol alt kosesınden ıtıbaren tek katmanı cıkmıs tek katmanı yok gbı boyle ordan tırnagın ustunden ayrı olarak kucucuk bı tırnak cıkıyo tum tırnagı tamamlamak ıcın ama hemen kırılıyo cok garıp :S
umarım anlatabılmısımdır bıraz karısık oldu sanırım boyle sorunlar yasayanınız var mı??
varsa ne yapmalıyım??

sanırım mantar diyolar cnm kardeşimdede aynısı oluyor doktor ilaç veriomus

aa gercekten mi ?? tüh ya uzuldum simdi mafoldumben
pekı hangısı mantar canım morluk gıbı olan dedıgım mı yoksa dıgerı mı???

ikiside sanırım kardeşimde moraran tırnagı 2 kat gibi sende ayrı ayrı

git bencede ilerde agrıda yapıomus bi güzellik merkezinede gidebilrisin oralardada tedavi ediyorlar temizleyip

kızlar merhaba
benım her iki ayak bas parmagımın tırnagında da sararmalar var ayrıca
sag ayagımda tırnagın sol alt kosesınde sankı ıcten morarmıs gıbı bısey var
sol ayagımda da tırnak ıkı katmandan olusuyo ve tırnagın sol alt kosesınden ıtıbaren tek katmanı cıkmıs tek katmanı yok gbı boyle ordan tırnagın ustunden ayrı olarak kucucuk bı tırnak cıkıyo tum tırnagı tamamlamak ıcın ama hemen kırılıyo cok garıp :S
umarım anlatabılmısımdır bıraz karısık oldu sanırım boyle sorunlar yasayanınız var mı??
varsa ne yapmalıyım??

cnm seninki mantar bende de aynı sorun var 2 aydır ilaç tedavisi uyguluyorum
terbisil adlı mantar hapıkullanıymr bir de nibulen tırnak cilası seti var tırnak yüzeyini törpüle üzerine cila sür en azından kötü görüntüden kurtulursun

hadı ya..cok tesekkur ederım canım haklısın torpulıyım
en kısa zamanda doktora gıtcem

Aynı sorun bende de ar canım hemde daha ilerlemişi tırnaklarımın yapısı değişti yukarı doğru tepe gibi büyüyo ve rengi değişti napcam bilmiom hiç ilgilenmedim yıllardır şimdi sinir oluyorum

Back