Tırnaktaki küçük beyaz lekeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi senz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
52
0
0
Kocaeli
ya bnim küçüklükten beridir tırnaklarımda beyaz beyaz küçük lekeler var bn bu sorunu nasıl çözebilirimm???????
:18:

Bu duruma neyin neden olduğu hakkında o kadar fazla fikir var ki
Bazı kaynaklar vitamin eksikliğinden,bazıları kalsiyum bazıları protein eksikliğinden bazı yerler de çinko eksikliğinden kaynaklandığını söyler
Bir başka fikir de bu beyaz lekelerin patolojik bir sorun olmadığı,tırnakların üzerinde oluşan hava boşluklarının tırnak yüzeyinde beyaz lekelere yol açtığı yönünde
Eğer sonuncusundan kaynaklanıyorsa ellerinizi çok fazla bir yerlere çarpıyor olabilirsiniz
Ani hareketlerden kaçının tırnakları sert darbelere maruz bırakmayın
Diğer sebeplerden kaynaklanıyor ise de bahsedilen eksiklikler giderilmeli

tşkrr ederim admincimm

Kan testı yaptır kesın sonucu ogrenırsın ona gore vıtamın kullanırsın arkadasımdada vardı demır eksıklıgındenmıs vıtamın kullandı sımdı duzeldı

bendede vardi yillarca ,demir vitaminim eksikti kulandim gecti ve meyvede yemeye basladim pek yemiyordum doktorum soylemisti,demir hapi kullaninca saclarimda az dokulmeye basladi buarada iyi oldu,,, tavsiye ederim demir hapi ve bol meyve tuket test edip onaylanmistir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…