• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnakta Soyulma

Vernalagnia

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.177
1.044
683
32
Merhaba kızlar,

Tırnaklarım belli bir uzunluğa geldikten sonra kenarlarından katmana ayrılıyor. Bazen direkt kenarda değil daha ileride de olabiliyor. Törpüleyerek düzeltmek istediğimde ise şekli bozuluyor, içeri doğru baya törpülemiş oluyorum maalesef. Fotoğraflarla belki biraz daha anlaşılır.

20151015_193823.jpg
20151015_193936~2.jpg

Yani bunlar iyi halleri denilebilir . Hele oje sürdükten sonra o aradan girdikleri için sildiğimde kalıyor kesinlikle, kesmek zorunda kalıyorum. Var mı bu sorunu aşabilen hanımlar :) Önerilerinizi bekliyorum.

Bu genelde oluyor. Tırnakların güçsüz sanırım biraz. Limon vs. bana çok teferruat geliyor. Kalyon veya Sally Hansen tırnak güçlendirici kullansan bu sorun ortadan kalkar. Biraz da vücudun, vitamin vs. ile ilgili. Kalyonu tavsiye ediyorum ama kullandığım zaman olmuyor.

Bu genelde oluyor. Tırnakların güçsüz sanırım biraz. Limon vs. bana çok teferruat geliyor. Kalyon veya Sally Hansen tırnak güçlendirici kullansan bu sorun ortadan kalkar. Biraz da vücudun, vitamin vs. ile ilgili. Kalyonu tavsiye ediyorum ama kullandığım zaman olmuyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. :) Genel olarak vücudun vitamini açısından pek bir problem olduğunu düşünmüyorum, gerçi bir tahlil yaptırmakta fayda var ama kalyonu değerlendireceğim. Çünkü birazcık uzadığı zaman bile hemen ayrılmalar başlıyor. Bugün alıp kullanmaya başlıyım en iyisi :)

Cevabınız için teşekkür ederim. :) Genel olarak vücudun vitamini açısından pek bir problem olduğunu düşünmüyorum, gerçi bir tahlil yaptırmakta fayda var ama kalyonu değerlendireceğim. Çünkü birazcık uzadığı zaman bile hemen ayrılmalar başlıyor. Bugün alıp kullanmaya başlıyım en iyisi :)
İşe yarar. :) Kalyonu sürün isterseniz üstüne oje sürün ama kalyonu 2 günden fazla tutmayın. Silip yeniden sürebilirsiniz. Kalyonu bir hafta çıkartmamak yumuşama yapıyor tırnaklarda.

İşe yarar. :) Kalyonu sürün isterseniz üstüne oje sürün ama kalyonu 2 günden fazla tutmayın. Silip yeniden sürebilirsiniz. Kalyonu bir hafta çıkartmamak yumuşama yapıyor tırnaklarda.
Onu duymuştum sanırım uzun süreli tırnakta tutmamak gerektiğini. Haha kaş yapayım derken göz çıkarmıyım yeterince yumuşaklar zaten :)))

Öneriniz için teşekkür ederim, peki nasıl uygulamam gerekiyor acaba? :)

Ben tirnak torpusunun ucuyla tirnaklara biraz vazelin suruyorum sonra her vazelin parcasi ustune bir Iki damla limón suyu
Sonra tirnak dibi cevresi ve tirnaga suruyorum
Basit bir yontem gibi ama cok saglam
Bir deneyin bakalim umarim faydasi olur

Back