- 16 Eylül 2015
- 117
- 224
- 103
- 29
- Konu Sahibi --Beyzanur--
-
vitaminsizlikten beyaz çizgiler oluyor da siyahı ilk defa gördüm.çok kişide de oluyormuş .Bende kendimi bildim bileli var aynısı. Siz yine de doktora görünün tabii ama korkmayın lütfen.
Benim sinuzit belirtilerim internette burun kanseri sonucuna vardığından beri ben internetten araştırmıyorum saglik konularini.Internettr kansere baglanmayan herhangi bir semptom var mi acaba
Kan toplanmasi da olabilirİyi akşamlar altı yaşındaki oğlumun geçen ayak baş tirnaginda böyle bir çizgi olduğunu gördüm internetten baktım tırnak beni diye geçiyormuş interneti biliyorsunuz hemen kansere bağlıyor bende takıntılı bir insanım çok kötü oldum doktora götüreceğim inşallah ama içim içimi yiyor başına gelen var mı tedavi sureci nasıl oluyor lütfen konumu taşımayın burda daha çok görülüp cevap veirliyor
beyzanur hanım , geçmiş olsun , benim de 5 yaşındaki oğlumun sol el baş parmağında aynı problem var , birden bire oldu.İyi akşamlar altı yaşındaki oğlumun geçen ayak baş tirnaginda böyle bir çizgi olduğunu gördüm internetten baktım tırnak beni diye geçiyormuş interneti biliyorsunuz hemen kansere bağlıyor bende takıntılı bir insanım çok kötü oldum doktora götüreceğim inşallah ama içim içimi yiyor başına gelen var mı tedavi sureci nasıl oluyor lütfen konumu taşımayın burda daha çok görülüp cevap veirliyor
Merhabalar karşı komşum cildiye doktoru ona gösterdiğimde tırnak beni dedi bizi biraz rahatlattı o dönem o yüzden çok üstünde durmaidk üniversitede ben bölümü var oraya gösterin dedi randevu bulabilsem gidicem ama gidemedim sizin doktorunuz ne söyledibeyzanur hanım , geçmiş olsun , benim de 5 yaşındaki oğlumun sol el baş parmağında aynı problem var , birden bire oldu.
cuma günü dermatoloji doktoruna götüreceğim. Sizin gibi internetten baktım çok ağır hastalıklar olabileceği yazıyor. sonuç ne oldu geei dönüş yapmamışsınız.
tekrar acil şifalar dilerim.
Mrb üstünden çok zaman geçmiş ama herhangi bi gelişme oldumu oğlunuzun durumu nasıl bende de var aynı durum bende tedirginim açıkcası cevap verirssniz çok sevinirimİyi akşamlar altı yaşındaki oğlumun geçen ayak baş tirnaginda böyle bir çizgi olduğunu gördüm internetten baktım tırnak beni diye geçiyormuş interneti biliyorsunuz hemen kansere bağlıyor bende takıntılı bir insanım çok kötü oldum doktora götüreceğim inşallah ama içim içimi yiyor başına gelen var mı tedavi sureci nasıl oluyor lütfen konumu taşımayın burda daha çok görülüp cevap veirliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?