tırnaklarını yiyenler

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
tırnak yeme alışkanlığı olanlar var mı bu alışkanlığı nasıl bıraktınız herhangi bir ürün kullandınız mı

Oncelikle kesinlikle vazgecmek istediginden emin ol.tirnaklarimi yiyecegin zaman baska birseyle ugras mutlaka.ve zeytinyagi limon karisimini hergun ama hergun yap.benimoyle uzamisti.sally hansen tirnak uzatici da ise yaramisti ayrica.

Canım bende ilk okuldan beri yiyordum. Kaynanamla tanışacağım için kadın belki tiksinir düşüncesiyle uzattım, fakat biraz uzayip bakim yapilinca insan kıyamıyor zaten. O güzelliği bozmak istemiyor

Ne kadar işe yarar bilmem ama renksiz oje sür tırnaklarına..Benim bir arkadaşım o şekilde vazgeçtim diyordu.

Okb
Psikolojik destek al bırakırsınız. .
Bian okb miyim diye düşündüm.
Bende aşırı yiyorum yani aşırı derken hergün düzenli bir şekilde değil :)
Ama bazen öyle bir oluyorki birşeye canım sıkılıyor, moralim bozulunca vs istemsiz bir şekilde elim ağzıma gidiyor. Yutmuyorum tabiki.
Artık canım yanana kadar kopartıyorum, sonrası devasa bir pişmanlık.
Okadar istiyorum ki şundan vazgeçmeyi..

Bu zamanla ilerliyor. .
İlaç + terapi iyi bir çözüm. .
Bende aynı . .
En nefret ettiğim alışkanlığım . .

Canım bende 23 yaşındayım 1.5- 2 ay öncesine kadar bende yiyordum. Rengarenk ojeler alıyordum ama sürüp insan içine çıkamıyordum. Başta karar verdim yemeyeceğim diye. Sonra marka vermek doğru mu bilmiyorum ama kalyonun acı ojesini aldım. Zaten o iğrenç tat yüzünden ellerimi ağzıma götürmemeye başladım. Uzamaya başladığını görünce Flormarın Max Growth ojesini aldım alta uzatıcıyı üste acı ojeyi sürerek devam ettim. Tırnaklarım uzadıkça renk renk ojeler sürmeye başladım ellerimi öyle görünce de insan kıyamıyor zaten. Onun dışında hiçbir bakım yapmadım. Şimdi acı ojeyi kullanmıyorum bile. Eskiden elini ağzından çıkarmayan ben şimdi elimi ağzıma yaklaştırdığım an tiksiniyorum.
NOT: Eminim sürekli yıkıyorsundur ama ellerini daha fazla yıkayabilirsin. Su da besliyor tırnakları. Ya da su tüketimini arttırabilirsin. Umarım tavsiyelerim işe yarar.

Acı ojeyi yıllar önce denediğimde başarısız olmuştum. ojenin bi tarafını hafif kaldırtıp tek hamlede çıkartıyordum
Çok rezil bir durum gerçekten.
Tekrardan alıcam bakalım acı oje.

Acı ojeyi yıllar önce denediğimde başarısız olmuştum. ojenin bi tarafını hafif kaldırtıp tek hamlede çıkartıyordum
Çok rezil bir durum gerçekten.
Tekrardan alıcam bakalım acı oje.
Hahaha sen yöntemini bulmuşsun Bende öyle yapacağımı bildiğimden İnce tabaka sürüyordum. Zaten o yüzden marka verdim. Diğerleri tek kat sürünce acı gelmiyordu. Hadi kolay gelsin. Tam destek arkandayım.

ben geçenlerde bir yazı okumuştum doktorlar tırnak yemenin odaklanma oldugunu söylüyorlardı umarım doğduru :)

ben geçenlerde bir yazı okumuştum doktorlar tırnak yemenin odaklanma oldugunu söylüyorlardı umarım doğduru :)
Sanırım doğru. Kendi adıma konuşmak gerekirse yiyen biri olarak, sinirlendiğimde bi olaya kızdığımda istem dışı elim ağzıma gidiyor ve başka birşeyle dahi uğraşman olan olayı düşünüyorum, ne yapabilirm, ne söyleyebilirim, nasıl tepki verebilirim diye. :)

Hahaha sen yöntemini bulmuşsun Bende öyle yapacağımı bildiğimden İnce tabaka sürüyordum. Zaten o yüzden marka verdim. Diğerleri tek kat sürünce acı gelmiyordu. Hadi kolay gelsin. Tam destek arkandayım.
Dün işten çıkınca söylediğin marka acı oje aldm dün akşam duştan sonra hemen yumuşayan etleri güzelce temizledim ojeyi sürdüm. Beslesin diyede arada zeytinyağ limon yapıcam bakalım.

Dün işten çıkınca söylediğin marka acı oje aldm dün akşam duştan sonra hemen yumuşayan etleri güzelce temizledim ojeyi sürdüm. Beslesin diyede arada zeytinyağ limon yapıcam bakalım.
İyi yapmışsın tatlım. Umarım işe yarar. Bana da dün nazar değdi sanırım. Bir tane tırnağım kırıldı Onun kenarını koparayım derken bir baktım elim ağzıma gitmiş. Bende bu sabah duştan sonra acı ojeyi sürdüm. Ne olur ne olmaz diye. Ama tadının iğrenç olduğunu bildiğimden elimi ağzıma yaklaştırmıyorum bile.

Ayy amann götürme sakın ağzına hazır bırakmışsın.
Ben geçen sene nasıl olduysa bırakmıştım, ten rengi oje sürüyordum öylelikle elim ağzıma gittiğinde ojeyi çıkartıyordum ama tırnaklarımı yemiyordum. O şekilde uzatmıştım. Ama düğüne 1 hafta kala mahvetmiştim yine tırnaklarım!
Bu sefer başarırım inşallah

Bende 20 yaşımdayım ve şu zamana kadar ben öyleydim ama artık iş yerinde falan insanlar ellerime bakıyor gibi hissediyorum ve çekiniyorum o yüzden dikkat ediyorum ve oje çok işe yarıyor bozulmasın diye çok fazla dokunamıyorsun bende acı oje işe yaramıyordu açıkcası ben onu tırnağımla uğraşırken çıkarıyordum ama benim şuanki şikayetim uzun tırnağa alışık olmadığım için çok çabuk kırılıyor kırıldığı zamanda ister istemez uğraşıyorum. Umarım sende bi an önce vazgeçersin canım ama öncelik kafanda bitimelisin kesinlikle :)

Biz güçlü hanımlarız başarırız tabiki...

Vallaha siz acı ojenin tadını umursamamışsınız helal olsun Ben sürünce yanlışlıkla ağzıma götürsem bile o iğrenç tat kalıyordu dudaklarımda. Günün birinde tırnaklarımı uzatıp ayyy kırıldı diye üzülebileceğim aklıma gelmezdi :) O duyguyu tadabildim :) Bu arada yediklerine dikkat et. Kalsiyum içerikli besinleri tüketmeye çalış. Tırnakların güçlenecektir. Benimkiler daha kötüydü kağıt gibi ikiye katlanıyordu. O sıralar diyete de başladım yediklerim sağlıklı hale gelince tırnaklarımda düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…