• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnakların Ucunun Beyaz Olması Için

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
benim tırnaklarımın uc kısmı çok sarı ne yapsam beyazlamıyor. bir arkadaşım çinko eksikliğindendir dedi çinko hapı kullanıyorum bir etkisini göstermedi daha yeni başladım gerçi. sizin önerileriniz varsa paylaşın benımle lütfenn:enbuyukkk:

benim tırnaklarımın uc kısmı çok sarı ne yapsam beyazlamıyor. bir arkadaşım çinko eksikliğindendir dedi çinko hapı kullanıyorum bir etkisini göstermedi daha yeni başladım gerçi. sizin önerileriniz varsa paylaşın benımle lütfenn:enbuyukkk:

benimde bi sıra çok sararmıştı ama o bence çok oje sürmekten havasız kaldığı için sararmıştır.Benim öyleydi baya bi süre ojeyi biyerlere giderken sürdüm sadece şimdi tırnaklarım beyazladı :kahve:

ya benimki tırnağın her tarafı deil sadece ucu sapsarı ne kadar temizlesemde öyle maleseff

Geçen yaz güçlensin diye 1 ay boyunca her akşam 5 dakika zeytinyağında bekletmiştim tırnaklarımı , uclarıda beyazlamıştı canım. Arkadaşındada dediği gibi oje sürmekten havasız kalıyor tırnaklar malesef , bu zeytinyağını yapıcaksan o müddet boyunca oje sürmemeni tavsiye ederim. O arada oje yerine tırnak kalemiyle beyazlatabilirsin uçlarını a.s.

teşekkür ederim.. zeytinyağını bir deneyeyim bakayım

Limon suyu da çok işe yarıyor canım onu da dene istersen

oje kesinlikle tırnakların rengini değiştiriyo,solgun mat bi görünüm oluyo.ben yaklaşık1,5 aydır oje sürmüyorum 15 günde bir manikürümü yaptırıyorum ve tırnak yüzeyi için 4 taraflı törpü kullanıyorum.senelerdir ojesiz ellerimi tırnaklarımı beğenmezdim,şimdi mükemmel oldular.hem rengi canlandı sararmışlığı yok oldu hemde uçları beyazlaştı.

kızlar salataya sıktığım limonun kabuğunu atmıyorum on parmağımıda içine sokup limonu mıncıklıyorum:)) süper beyazlatıyor tavsiye ederim

kizlar renkli oje sürerken altina tirnagin rensiz oje yada koruyucu cila sürün tirnaklar sararmiyorzemuszemusben öyle yapiyorum tavsiye ederim..

Belki tırnakların incedir. Benim de ucu beyaz olmaz çoğu zaman. Ama ojeden değil öğrencilikten dolayı oje sürmüyorum. Özellikle banyodan sonra oluyor

ben oje falan kullanmadım hemen hemen hiç tırnaklarım cook kuvvetli beyaz da bence oje mahvedio

Limonu deneyin!
Yarım limonun içine parmaklarınızı, tırnaklarınız içinde kalacak şekilde yerleştirin. Birkaç dakika bekleyin. Limondaki doğal asit tırnaklarınızı beyazlaştırır.

Oksiyenli su beyazlaştırır
Yarı yarıya oksijenli su ile sukonulmuş bir kapta, tırnaklarınızı sabunla yıkayın. Tüm tırnaklarınızı yıkadıktan sonra durulayın
ve sonra bir losyon sürün.

Diş parlatıcılar işe yarar
Dişlerinizi için kullandığınız parlatıcı ve beyazlaştırı ürünler tırnaklarınızda da işe yeriyor. Tırnaklarınızı dişlerinizi parlatan ve beyazlatan macunlarla yıkayın. Tırnaklarınızın tertemiz ve parlak olduğunu göreceksiniz.

Tırnaklarınızı fırçalayın
Beyaz tırnaklar için oksijenli su ve suda bekletilmiş fırçayı deneyin. Islak fırçayı tırnaklarınızın temiz olduğunu görünceye kadar tırnaklarınıza sürtün. Daha sonra ellerinizi yiice durulayın ve losyon sürün.

Pratik çözüm diş fırçası!
'Diş macunu ve fırça ile temizlik olur mu' demeyin, bir kez deneyin. Bir diş fırçası alın ve beyazlatıcı diş macunu sürerek tırnaklarınızı fırçalayın. Temizlendiğine emin odluktan sonra ellerinizi durulayın ve nemlendirici bir losyon sürün

Back