Tırnaklarımda küçük kanama çizgileri var :(

merve1996

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
436
39
18
34
Amasya
kızlar sol elimin baş parmak tırnağımda ve orta parmak tırnağımda küçük kanama çizgileri var(mış). yaklaşık 1 aydır falan var ismini bilmiyordum internetten tesadüfen gördüm.

"Tırnak altına kıymık batmış gibi küçük kanama çizgileri görülür. Kalp içindeki zarın enfeksiyonu, yüksek irtifada yaşamak, bağ dokusu hastalığı, siroz, barsak solucanları, romatoid artrit, mide ülseri, hipertansiyon, sedef gibi deri hastalıkları, diyaliz hastalarında ve küçük travmalardan sonra görülebilir."

önemli bir şey olmadığını düşünüyordum.. fikir verir misiniz içinizde var mı bu durumdan muzdarip olan? doktora giden?
ya da bunlardan ziyade tırnaklarımı yiyordum ondan oluşmuş olabilir mi?

Canım aynı şey bi kere benimde işaret patmağimda olmuştu tırnagım derinden kırılmıştı ondan kanama yaptı heralde dedim sonra tırnagım uzadikça oda gitti. Şu an orta parmagımda tırnagımın altında var aslında bende merak ettim şimdi ne oldugunu. Benim tırnaklarım hep uzundur yani kısa kullanmam hep uzatırım arada törpülerim. Belki uzun olduğundan çok zedrleniyo tırnaklarım o yüzden oluyo diye düşünmüştüm. Ama bak bende merak ettim şimdi. Bir hastalıgın habercisi olmasa bari. Tırnak uzadıkça oda kayboluyo aslında belki zedelenmekten falan oluyodur.

ay internette çok abartıyolar ya grip belirtisi olan bişeyi bile kanser gibi gösteriyolar internete de güvenmiyorum ki. benimkiler de birkaç kere daha olmuştu zamanla geçmişti. ben uğraşırım tırnaklarımla biraz ondan olabilir.
bence kafamıza takmayalım cnm

Evet kuzum aynen bnde bakmıştım cilt kanseri belirtisi flnmış Allah korusun. Nedir bilmiyorum ama oluyo tırnagım uzayınca gecip gidiyo. Bnde hep çok uzun kullanırım tırnaklarımı acaba oraya buraya takılıyoda zedeleniyo kanama ediyo diye düsünuyorum. Bilmem umarim oyle abartıldıgı gibi bsey değildir..

evet ya, abartılı, ya da tum detaylar okununca oyle geliyor. bence biraz sabret, darbe almıştır tırnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…