• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarıma nazar boncuğu

blur_09_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
173
0
96
36
Aydın
zn8sjm.jpg

:nazar:

ben sadece baş parmağım ve yüzük parmağıma yapıyorum. çok hoş ve güzel duruyor. :)

bence tek tırnakta daha hoş durur
sanki bütün tırnakta olunca göz yoruyor

gayet güzel görünüyor..sana şöyle bir fikir vereyim ..mavi beyaz mavi şeklinde yaparsan nazar boncuğunun görüntüsü daha güzel oluyor..ben öyle yapıyorum.denemeni öneririmm...

gayet güzel görünüyor..sana şöyle bir fikir vereyim ..mavi beyaz mavi şeklinde yaparsan nazar boncuğunun görüntüsü daha güzel oluyor..ben öyle yapıyorum.denemeni öneririmm...

arkadaşta mavi beyaz mavi şeklinde yapmış ama bencede tek tırnakta daha güzel duruyor bu....

ben sadece yüzük parmağımın tırnağına yapıyorum bazen...çokta severim...uzun zamandır yapmadığımı farkettim bu konuyu görünce:))

başka bi şehirde gittiğm kuaför sadece 2. parmağıma yapmıştı harika durmştu. ama ben beceremiyorum kızlar kendiniz nasıl yapıosnz?

bende yaptım az önce tabi iflahımda kesilmedi değil hani sürekli dağıldı filan sadece başparmağıma ve işaret parmağıma yaptım ve ayak başparmağıma birde :D çok şirinler tabi dağılmaması için bi öneriniz varsa çok sewinirim yoksa sinir krizleri geçiricem

arkadaşta mavi beyaz mavi şeklinde yapmış ama bencede tek tırnakta daha güzel duruyor bu....

ben sadece yüzük parmağımın tırnağına yapıyorum bazen...çokta severim...uzun zamandır yapmadığımı farkettim bu konuyu görünce:))

evt ben de sonradan farkettim :))

Nazar boncukları çok güzell tek tırnağınızda olsa ve büyük olsadsa hoş durur sanki

Nasıl yapıldı bu tarif edermisinizbeyaz ve mavi ojeylemi

evet arkadaşlar beyaz mavi ojeyle yaptım bende sadece yüzük parmağıma ve baş parmağıma yapıyordum delilik yaptım hepsini elden geçirdim :D:D:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Back