T Teo_Tugce Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 147 0 96 Ankara 9 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teo_Tugce #1 Ay benim tırnaklarım uzamıyo malesef uzasada kırılıyo bi cinsler annemle konuşuyoduk böle böle dedim bana tırnakların küsmüş dedi nasıl yani dedim bi ara tırnak yedim..çok oje sürmşm ondan küsmüşler nasıl barışa bilirim tırnaklarımla :))))) )
Ay benim tırnaklarım uzamıyo malesef uzasada kırılıyo bi cinsler annemle konuşuyoduk böle böle dedim bana tırnakların küsmüş dedi nasıl yani dedim bi ara tırnak yedim..çok oje sürmşm ondan küsmüşler nasıl barışa bilirim tırnaklarımla :))))) )
E EcinniliBarones Ziyaretçi 9 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teo_Tugce #2 tırnak küsmez canım. vitamin eksikliğin vardır. ojede kullanıyosan tırnakların zayıflıyodur. ucuz ojeler kullanma gece ojelerini çıkart tırnakların hava alsın ..
tırnak küsmez canım. vitamin eksikliğin vardır. ojede kullanıyosan tırnakların zayıflıyodur. ucuz ojeler kullanma gece ojelerini çıkart tırnakların hava alsın ..
T Teo_Tugce Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 147 0 96 Ankara 13 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teo_Tugce #3 evet bayadır kullnmıyodum.Şimdii istediğim boydalar baya sewindm teşekr edermm cevabın için
mathildaa gokuinwonderland.blogspot Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 279 1 46 Bursa 28 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Teo_Tugce #4 biraz rahat bırak barışırsın