Tırnaklarım simsiyah acil yardım

guldemgunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
3
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba ;

benim ayak serçe parmaklarımda koyuluk var, tırnak mantarı hapı kullandım doktor kontrolünde ama geçmedi. aranızda bu tarz bir rahatsızlığı geçiren var mı? doktor ismi veya ilaç ?

mantar kültürü yapıldımı? eğer mantarsa mantarlı dokunun tamamen temizlenmesi gerekir,bulaşıcı bir türü ise diğer tırnaklarada geçebilir,ayrıca tırnağınada anti-fungal içeren ürünler sürmen gerekir
birçok hastane içinde ayak sağlığı bölümü var,internetten araştırıp kendine en yakın olana gidebilirsin.

benimde oldu. gitmediğim doktor kalmadı. kültür yaptırdım mantar yok. ilaç da kullandım hem ağızdan hem dışarıdan. ancak geçmedi...

Benimde ayak serçe parmağımın yanındaki parmakta bi koyuluk vardı..Çok sinirlerim bozuluyordu normalde ayaklarıma çokkk özen gösteririm,hiç bişey yapmadım ama kendiliğinden geçti tırnak uzadıkça..

benimde oldu. gitmediğim doktor kalmadı. kültür yaptırdım mantar yok. ilaç da kullandım hem ağızdan hem dışarıdan. ancak geçmedi...

eğer mantar yoksa ve renk devam ediyorsa mutlaka o tırnağın ayakkabı baskısı alıyordur,baskıyı o parmağından alacak bir destek ürün kullanabilirsin...

tırnaktaki renk değişikliği bir çok hastalık habercisi olabilir,troid,anemi,dolaşım bozukluğu ve daha pek çok,baskı almadığı halde koyulaşıyorsa dr.gitmenizi öneririm

Kızlar, annemin de ellerindeki tırnaklarında siyah lekeli bir şekilde yayılan mantar vardı. 2 ay doktorun verdiği ilaç tırnak cilası gibi şeyleri düzenli kullandığı halde diğer tırnaklarına da yayılmıştı. doktorun verdiği ilaçların yanında 1 haftadır, tırnaklarını kendi hazırladığı sirke ve tuz karışımı olan suda günde 5 dk bekletti. kuruladıktan sonra prednol A diye bir merhem sürdü. mantarın oluşturduğu tırnak diplerindeki siyah lekeler yok oldu, ve tırnak diplerindeki etlerin geri çekilmesi durdu. sirkeli tuzlu su karışımlı gargara diş etlerinin geri çekilmesi ve antiseptik özellik taşıması açısındanda faydalı. bu yüzden ellerinde de denedi. vee şuanda Allah'a şükür tırnağındaki mantar geçti sayılır.

onun yanında bu sitede gördüm bir bayan arkadaş "aynı sefa" kremi kullanmış, aktarlardan filan bulabilirsiniz.zaten bir çok şeye iyi gelen bir bitki türü ve kremi. o mantarı geçirmiş. onuda bir deneyebilirsiniz

görünce konuyu ben de yazayım dedim, ben de olmuş ama ayakkabıdan olduğuna kanaat getirmiştim. sanırım eziliyor, rahat ayakkabı ile geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…