• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarım Sarardı :(

shqiptar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
5
0
36
İstanbul
sürekli ellerıme özen göstermeme ragmen 2 hafta da bır manıkur yaptırmama ragmen süreklı kremler losyonlar kullanmama ragmen ılk defa basıma böle bı durum geldı. pudra rengı oje surmustum üstünede nazar boncukları yapmıstım :( ama malesef aradan 2 gun gectı sıldıgımde bırde ne göreyım tırnaklarım sapsarı olmus ne yaptıysam ne ettıysem duzeltemedım bana önerebılecegınız birseyler yokmu çok iğrenc bı durumda tırnaklarım :( çok üzülüyorum eyvahedigeldismile

zeytinyağ-limon sararmaya iyi geliyor ve tırnakları güçlendiriyor. bi deneyin isterseniz.
sararma tırnak hava almadığı için olur genelde. birkaç gün ojede sürmeyin a.s.

aynı sorun bende de var evet hava almadığı için oldugunu bende duymuştum 4 5 gündür oje sürmüyorum ancak hala düzelmedi ojesizde çok iğrenç görünüyo ojeyle kapatmak istiyorum ancak yıne hava almıycak çözüm öneriniz varsa nolur yazın selamlar

off aynı sorun bende de var ya . Nerdeyse 4 ay önce basladı hala sarı sürsem hava almıyor sürmesem iğrenc görünüyor :S

Back