• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnaklarim kirildi!!

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
113
- Yurtdışı
selam kizlar ne yapacagimi bilemedigim için konu açtim

bundan 3 yil önce en küçük ayak parmagimin tirnagi kirildi yani uzunlamasina ikiye ölündü ve yillardir öyle duruyor fazla rahatsiz etmiyor.Geçenlerdede diger ayagimin tirnagi ayni $ekilde kirildi ama bu seferki beni çok rahatsiz ediyor yani çorabima takiliyor çok aciyor o zaman birde üzerine basinca....

Sizcz ne yapmaliyim? dermatologami aile doktorunami hangisine gitmeliyim? acaba ameliyatla tümünü alirlarmi? çok korkuyorum ama bu derttende kurtulmak istiyorum, ne yapayim?

mantar türü falan olabilir, diğer parmaklarında da aynı sorun oluşmadan cildiyeye görünmende fayda var bence..
mazallah el tırnaklarında filan oluşabilir..belli mi olur..

Canım tırnak kırılmasının bırcok nedenı olabılır...Temzlık ıslerını yaparken,kalsıyum yetersızsee,kansızlık varsa bu da demır eksıklıgıne baglı oldugu ıcn o da olabılır sonra bılıncsızce yapılan manıkur de olabılır basta gelen nedenler bunlar dıye dusunuyorumm ama bencee bır dermatolog uzmanı ıle gorus derım..

mantar türü falan olabilir, diğer parmaklarında da aynı sorun oluşmadan cildiyeye görünmende fayda var bence..
mazallah el tırnaklarında filan oluşabilir..belli mi olur..

belirtmeyi unuttum canim, ben küçüklügümden beri sürekli o parmaklarimi bir yerlere çarparim :( diger parmaklarimda bir$ey yok

Back