• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarım çok kırılıyor...

cimcime1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
3
0
86
44
İstanbul
arkadaşlar öyle bir tırnaklarım var ki tam ordatan ete yapışık yerinden kırılıyor sürekli aynı şey çok canım yanıyor ve görüntü uzadıkça kötü oluyor ne yaplam lazım sertleşmesi için yardım edin bana

bir yerde okumuştum demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş, benimde tırnaklarım çok yumuşak hemen kırılıyor.. eczanede Mavala tırnak sertleştiri satılıyor bakabilirsin.. doğal olarakta nişastalı su tırnaklrı sertleştiriyormuş..

arkadaşlar bir eczaneye gidin ve derdinizi anlatın.tırnak güçlendirici vitaminler falan var.onlar size yardımcı olur

Arkadaşım demirden ziyade zn eksikliğinden olabilir ben bu hapın yanında limon ve zeytinyağını ufak bir kavanozdo karıştırıp hergün yediriyodum tırnaklarıma iyi geldiğini söyleyebilirim. Birde evde salata yaparken limonu sıktıktan sonra kabuğunun iç yüzünü ellerimde gezdirip bir müddet bekletiyorum.Benim tırnaklarım kağıt gibi 2 ye ayrılıyordu manikür yaptıramaz duruma gelmiştim ama doğal yöntemlerle atlattım ve tırnaklarım sertleşti artık. Güzel ve bakımlı tırnaklarım geri geldi...

tırnaklarım tabaka tabaka soyuluyor benim uzun zamandır...tırnak güçlendirici oje kullandım kaç kez ama bir faydasını görmedim...başka ne yapabilirim bu sorunu çözmek için, bütün tırnaklarımı da uzatamıyorum bu nedenle hiç :(

benimde tırnaklarım bi ara kırılıyodu doktor olan bi rahmetli :p bana zinko c almıştı ben ayrıca da limona sürüyodum habire..iyi gelmişti..gerçi bendeki kırılmalar çok ileri boyutta değildi.. bi arkadaşım mavala kullanmıştı bi etkisini görmedi o..

aynı sorun bende de var ama burdaki tavsiyeler çok mantıklı eczaneden bir sürü ürün tavsiye edebilirler ..teşekkürler hepinize :))

benimde tırnaklarım kat kat soyulurdu çok sert oldukları halde sanırım bir yerlere çarpıp çatlatıyordum ama flormar ın şeffaf pembe bir tırnak bakım ojesi var parlatıcı gibi tek kullanabilirsiniz ya da oje altına.. sürekli kullandım uzun süre yani mutlaka ojemin altına sürdüm ve artık öyle bir sorunum kalmadı, şimdi tırnaklarımı uzatabiliyorum kaydirigubbakcemile2

kızlar flomrmar'IN tırnak uzatıcı bi ürününü aldım.bu ürün yumuşak-kolay kırılan tırnaklar ve tırnak yiynler için..bn 1 haftadır kullanıorum gerçkten çok güsell herkese öneririm;)

arkadaşlar benim tırnaklarım çabuk kırıldığı için sürekli oje kullanırım.bu seferde tırnak hava almadığı için sararıp kırılırdı.oyüzden ben limon suyu ile zeytinyağını deneyeceğim.tırnak uzatıcılarda oje gibi havasız bırakır diye düşünüyorum okuduklarımdan sonra.en iyisi evdeki doğal bakım sanırım.ben zeytinyağı ve limonsuyuna başlayacağım.sizlere ilerki günlerde bilgi veririm.

Back