Tirnaklardaki beyaz yer lutfen bakin sizde var mi

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Kizlar yasinizi, evli olup olmadiginizi ve tirnak diplerinizde o beyaz yerin olup olmadigini yazar misiniz? Bu her insanda olur mu yoksa olmayanda var mi?Bazilarinda yokmus gibu gorunur ama eti elinizle asagiya dogru biraz zorladiginizda ufak da olsa beyazlik gorulebiliyo, ben de oyle mesela. Simdiden tesekkur ederim

o zaten olması gereken bişi evli bekar farketmiyor sorunuz ne tam olarak anlıyamadım o yüzden :/ sadece elinizle etinizi ittiğiniz halde çok çok zor ortaya çıkıyorsa o beyazlık vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor benimki öyle mesela doktor öyle demişti.

Evli bekar olmakla ne lakası var konunun
Af edersiniz ama şey geldi aklıma :1:
Tırnak bahane kızlar şahane :27:

her insanda var onlar ama kansızlığı olan insanlarda daha belirgin olurmuş lakin her iki ihtimaldede gereksiz ayrıntı değil mi :)

Ayol tırnakla evlliğin alakasını kurmayı nasıl başardınız :53:
Ne bu anket falan mı yoksa? Anlayamadım ben konuyu :6:

Kizlar yasinizi, evli olup olmadiginizi ve tirnak diplerinizde o beyaz yerin olup olmadigini yazar misiniz? Bu her insanda olur mu yoksa olmayanda var mi?Bazilarinda yokmus gibu gorunur ama eti elinizle asagiya dogru biraz zorladiginizda ufak da olsa beyazlik gorulebiliyo, ben de oyle mesela. Simdiden tesekkur ederim
tırnak dibindeki beyazlık evlenince olur. yaş bunda önemli değil. :27:
arkadaşım bunumu dememizi istiyorsun acaba. ne alaka.
hatta ,
dur alakaya çay demleyip geleyim.:1:

Evlenince tırnak dipleri beyazlıyormuş mutluysan daimi oluyormuş mutsuzsan gidiyormuş boşanırsan tırnak bile alıp başını gidiyormuş...:44::60:

hadi tırnağı merak ediyosun da yaşımızı ve medeni durumumuzu niye merak ettin anlamadım.

yapılan istatistiklere göre kk da evli ve 30 yaşında olan 1000 kadından 300 tanesinin parmağında beyaz leke olduğu tespit edilmiştir gibi sonuca mı varıcaz valla anlayamadım ben bu soruyu.

hadi tırnağı merak ediyosun da yaşımızı ve medeni durumumuzu niye merak ettin anlamadım.

yapılan istatistiklere göre kk da evli ve 30 yaşında olan 1000 kadından 300 tanesinin parmağında beyaz leke olduğu tespit edilmiştir gibi sonuca mı varıcaz valla anlayamadım ben bu soruyu.

:)))) çok iyiydi gerçekten

Konuya bir anlam veremedim ben de ama o beyaz kısım konu sahibinde deriyi ittirince göründüğü ve çevresindeki evli kişilerde beyaz kısım alenen göründüğü için evlenememe sebebini oraya bağladı galiba, konu sahibi bende de beyaz kısım alenen görünüyor, 28,5 yaşında bekarım, takılmayın yani o kısma:9:
Bu arada unutmadan bir seferinde köylü bir kız bana tırnaktaki beyaz kısım alenen görünürse koyunun çok olur derler bizim köyde demişti, bu batıl inancın şehir versiyonu da kesin evleneceksin olabilir belki:1:

Kizlar alemsiniz yaa yorumlara cok guldum

ben suphelendim sanki birisini ariyo gibi dolayli yoldan

tırnak dibindeki beyazlık evlenince olur. yaş bunda önemli değil. :27:
arkadaşım bunumu dememizi istiyorsun acaba. ne alaka.
hatta ,
dur alakaya çay demleyip geleyim.:1:

Hahahhahahahh
Ne yaptin demledinmi bacim cayi ;))

evli olupda tirnaginda beyazlik olanlar size sesleniyorum :51:
tabi beyazlar tirnaklariniz :57: tirmalayip durmayin adamlari :27:
bakin bana ne akilliyim :75: hicde beyaz yok tirnagimda :31:

Back