tırnaklara mucize krem

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar benim ellerim hiç bayan eli gibi değildir kilomun normal olmasına rağmen ellerim etli gibi geliyor bana herkes abartı olmadığını takıntı yaptığımı söyler ama yine de rahat edemem pek. neyse tırnaklarım kolay kolay uzamıyor uzayınca da en ufak bi darbede mesela yatağa çarşaf geçirirken tak diye kırılırdı ortadan dipten vs. bir blogda rastladım dax sulphur diye bi krem önermişler. anlata anlata bitirememişler. ama çoğu yerde bulunmuyormuş artık. bende hiç şehirde aramaya uğraşmadım 2-3 yere sordum yok dedi internnette baktım bir sitede buldum son 2 tane kalmıştı hemen alıverdim kargo dahil 20 liraya geldi. vazelin gibi düşünün yatmadan tırnaklara sürüp yediriyorsunuz her gece. ben banyodan sonra da az miktarda sürüyorum oje sürmeden önce falan. gerçekten tırnaklarım düzgün uzuyor kolay kolay kırılmıyor artık. beyazlamalar falan yok oldu. eksinlikle öneririm. ve bayağı büyük bir kutu uzun bir süre gider size. görünüşü şöyle kutunun. yanlış şeyler almayın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…