• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar :(

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Küçük yaşlarda yiyormuşum tırnaklarımı.ondan kısa ve şekilsiz olarak kaldılar.oje kullanmak istiyorum ama hiç güzel olmuyor.Yok mu bunun doğal yoldan bir çözümü. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler :)

tirnaklarini yedikce tirnaklarin sekili cok cirkinlesiyo zamanla.. cok zararli bsy zaten.. elindeki butun bacterieleri agzina aliosun.. acili oje var.. agzina aldiginda aci bir tadi gelio...

bırakmadığın sürece başka bi çözümü yok.

oje topiclerini bir gez, bir de bloglar var baktıkça özenip bakım yapıyorsun ellerine tırnaklarına:16:

bak bi tane önereyim sana, google'a "polished perfectionist" yaz harika bi blog ojeseverler için :27:

bırakmadığın sürece başka bi çözümü yok.

oje topiclerini bir gez, bir de bloglar var baktıkça özenip bakım yapıyorsun ellerine tırnaklarına:16:

bak bi tane önereyim sana, google'a "polished perfectionist" yaz harika bi blog ojeseverler için :27:

Yok yemiyorum.nasıl şekil alabilir onu öğrenmek istiyorum

Tırnak derisini itliyorlar birde ama:26:

Yok yemiyorum.nasıl şekil alabilir onu öğrenmek istiyorum

ne biçim okuduysam ben de :31:

o zaman sana önerim etlerini kestirme ama kendi manikürünü kendin yap.

Lush Lemony Flutter al, sür iki dk bekle sonra etlerini geriye doğru it.( başka krem de olur ama bu çok iyi )

bi süre sonra şekle girdiğini farkedeceksin.

Her ikisini de aslında

hımm bak o zaman menekşe yagını onerırım ben kullanmadım ama bı cok kısıden duydum tırnaklara cok ıyı gelıyomus bı de ojesız gezme oje surunce daha cabuk uzuyo tırnaklar bıde parlatıcının ıcıne bı kac damla lımon suyu dokebılırsın bunlar ıyı gelıyo dıye bılıyorum ben:34:

tırnalarının resmini görsek daha iyi olurdu ama diplerinden keşme sürekli uzun dursun ama çok aşırı uzun değil o çok daha kötü görüntüye neden oluyo bence

ne biçim okuduysam ben de :31:

o zaman sana önerim etlerini kestirme ama kendi manikürünü kendin yap.

Lush Lemony Flutter al, sür iki dk bekle sonra etlerini geriye doğru it.( başka krem de olur ama bu çok iyi )

bi süre sonra şekle girdiğini farkedeceksin.

Söylediğiniz kremi nerden bulabilirim.Aşağı yukarı ne kadardır fiyatı?

Söylediğiniz kremi nerden bulabilirim.Aşağı yukarı ne kadardır fiyatı?

internetten Lush türkiye sayfasından sipariş edebilir ya da Lush mağazalarından alabilirsin. ama öyle çok yaygın değil heryerde mağaza yok.

fiyatı biraz pahalı gibi görünse de 6-7 aydır kullanıyorum hala bitmedi. 25 civarı diye hatırlıyorum.

bunu bulamazsan vazelin de olabilir, ama çok seviyorum sana da önereyim dedim Lush'ı

canım bende üc dört ay önceye kadar yiyordum ama simdi yemeyi bıraktım tırnaklarım sekilsiz uzadı ama törpüledikce sekle girdi simdi cok hos duruyorlarr :31:

ya arkadaşlar bu tırnak yemeyi bırakanlar nasıl bıraktı, nasıl başardı? Ben bi tane tırnağımı yediğim zaman diğerlerini de yiyorum bu görüntüden kurtulmak istiyorum o kadar çabalamama rağmen olmuyor? Bir ara bir hafta boyunca yemedim tırnaklarım da uzamaya başlamıştı, şekli de düzelmişti. Kendimi bildim bileli güzel bakarım tırnaklarıma etlerini düzenli olarak keserim ama olmuyor bi ara yemeyeceğim artık diyorum bi bakmışım ki farkında olmadan yemişim :26:

Back