• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklar 1 haftada kazma gibi :))))

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
kızlar benim tırnaklarım kendimi bildim bileli et boyunu aşmaz sürekli soyulup kırılırdı,kağıt gibi inceciklerdi en ufak darbede çatt kırılırdı hemde kökten hiç uzatamazdım :sinifsinif:ama takiii Biotin kullanana kadar....içmeye başladıktan sonraki ilk gunlerde ki kalınlaşma ve sertliği anlatamam resmen bir hafta içinde uzadılar ve şuan çok uzuyor dıye ben kesiyorumzemuszemusTırnakları benim gibi güçsüz olanlara kesinlikle öneririm deneyin mutlaka:lepi:

ay benimkilerde öyle senelerdir tırnagımı uxatamıyom kırılıyo die denemek lazımm uzaması nekadar olud birhaftada mesela

kızlar evet eczanede satılıyor solgar biotin dedinizmi veriyorlar ben 1000 mg lık aldım günde bitane içiyorum resim çekmiştim ama telefonun kablosunu işyerimde unuttum yarın eklerim resim ne kadar uzadıgına siz bakın :emir_bebek:

ben kullandım tırnak için biyotin dersiniz veriyo eczacı fiyatı 18-20 arası değişiyo kapsül içiyosunuz harika birşey 1 şişe kullandım etkisi aylarca devam etti

şişesi böyle yan etkisi olacağını sanmıyorum

Eklentiler

• $index.php.jpg
    $index.php.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 155
evet yaa ben de 10 gündür sağda solda okuyorum. biiton kıllarda artış yapıyormuş.. :( kullanacaktım vazgeçtim.

zaten biotinin amacı saç dökülmesini önlemek ve tırnakları güçlendirmek biotin yazarsan google de faydalarına bi bak istersen
gerçi ben pekte faydasını gördüğümü söyleyemem
bi şişede 50 kapsül var ve ben 2. şişeyi bitirmek üzereyim ama yinede tırnaklarım çok ince güçsüz naptıysamda düzelmedi gitti
saçlarımda dökülüyor neler yaptım neler

ben de aldım kullanıyorum 2 hafta oldu sanırım suan fena degıl kalyon da suruyorum :12:

Back