• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnak yemeyi biraktiktan sonra..

blue397

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
3
0
86
Almanya
Selam,
belki sacma olacak ama bu konuyla ilgili baska bir yerde herhangi bir yazi bulamadigim icin sormak istedim. Ben cocuklugumdan beri tirnaklarimi yiyordum ve yaklasik 2-3 aydir biraktim, su an tirnaklarimi uzatiyorum. Benim sorunum uzun zaman tirnaklarim cok kisa oldugu icin simdi uzayinca etten ayrik bir sekilde beyaz duruyor bu da daha cabuk kirilmasina ve kötü görünmesine sebep oluyor. Acaba tirnagin ete yapismasini saglamanin bir yolu var midir? Ya da tirnak yemeyi biraktiktan ne kadar süre sonra yapisir? Umarim anlatabilmisimdir, tesekkurler

benim kardeşimde aynı dertten muzdarip. artık yemiyo ama tırnakları küçücük ve beyazı çok ayrık gibi duruyo. normal bi tırnak duruşu olmuyo. nasıl düzeltilebilir bilmiyorum. ama istanbulda bi çok tırnaklarla ilgili güzellik merkezleri var. bi ara gitmeyi planlıyoruz. belki onlar bi çözüm bulabilir. diye.... belki sizede yardımcı olabilirler...

benim kardeşimde aynı dertten muzdarip. artık yemiyo ama tırnakları küçücük ve beyazı çok ayrık gibi duruyo. normal bi tırnak duruşu olmuyo. nasıl düzeltilebilir bilmiyorum. ama istanbulda bi çok tırnaklarla ilgili güzellik merkezleri var. bi ara gitmeyi planlıyoruz. belki onlar bi çözüm bulabilir. diye.... belki sizede yardımcı olabilirler...

Tesekkürler cevap icin, ayni zamanda el egzamasi problemim var o yüzden güzellik merkezi gibi yerlere gitmeye cekiniyorum acikcasi, cünkü egzama yüzünden ellerimde acik yara olabiliyor ve enfeksiyon kapma ihtimali cok yüksek bu yüzden temiz, güvenilir bir yer bulmak cok zor. Manikurumu falan evde yapmaya calisiyorum bu yüzden.

tırnaklarını birbirine geçirmediğin zaman tırnağının et kısmı da uzar. şöyle diyim o beyaz kısmın altında et oluşmaya başlıycak onu koparmaman lazım. zamanla birleşir

Back