• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Yeme,Uzatma ve Bakım

MK7

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
29
3
6
K.K.T.C.
Kızlar merhaba. Ben tırnaklarımı bi türlü uzatamıyorum. Bir seye sinirlendiğim zaman istemsiz kemiriyorum. Acı ojeler mi denemedim,zeytinyağı limon bakımları mı yapmadım. Fakat yok olmuyor. Uzattığım zaman maksimum 2-3 gün uzun kalıyor. Zaten el yapım gereği tırnaklarım ''lale'' dediğimiz sekilde değil. Fakat uzadığı zaman güzel bi görüntü elbette olusuyor. Ben cok uzun ici kirlenmis tırnak zaten sevmiyorum ama kısa ve yenmis görünmesini de istemiyorum daha fazla:43::43::43:.

Merhaba canim. Ben her zaman yaptigim bi karisimi soyliyim limon sirke tuz ve zeytinyagi bunlari bi kabin icimde karistiriyorum 15 dk bi elimi ayni sekilde 15 dk da diger elimi icinde bekletiyorum 1 hafta yapildigi surede bile uzadigi soyleniyo bende tembellik belasi oldugu icin haftada iki uc kez yapiyorum yetiyo artiyo bile ama yemesen iyi olur yaptigin emekler gelsin aklina kiyamazsin

Merhaba canim. Ben her zaman yaptigim bi karisimi soyliyim limon sirke tuz ve zeytinyagi bunlari bi kabin icimde karistiriyorum 15 dk bi elimi ayni sekilde 15 dk da diger elimi icinde bekletiyorum 1 hafta yapildigi surede bile uzadigi soyleniyo bende tembellik belasi oldugu icin haftada iki uc kez yapiyorum yetiyo artiyo bile ama yemesen iyi olur yaptigin emekler gelsin aklina kiyamazsin

ay cok tesekkur ederim 1 haftada tırnak boyum eti gecer mi bu karısımla ? :43: zaten ojesiz gezemicem gücsüz oldukları icin hemen kırılıyolar. bi de su icinde bulunan tırnaklar cabuk uzuyormus

Caniim bu karisima sicak su ekleyip yapanlar da var. Ama bilirsin elma sirkesi kadinlar icin mucizedir yani ben su koymuyorum sirkeyi basiyorum :D Eti gecer mi bilemicem ama dene istersen insallah istedigin gibi olur :))

Bende de var ya ayni soru:ssz:n dislerimi kullanmasam diger elimle oynayip kpariyorum tirnaklari:18: uzattim kac sefer cok guzel duruyolar ama su ara hic uzatamiyorum ya uzattigimda da lastik gibi zayif oluyo ama bu kisa halinden bin kat iyidir tabi kurtulmak istiyorum bundan yaaaa:31:

Bende de var ya ayni soru:ssz:n dislerimi kullanmasam diger elimle oynayip kpariyorum tirnaklari:18: uzattim kac sefer cok guzel duruyolar ama su ara hic uzatamiyorum ya uzattigimda da lastik gibi zayif oluyo ama bu kisa halinden bin kat iyidir tabi kurtulmak istiyorum bundan yaaaa:31:
off of pembiş ojeler sürmek istiyorum:43::43: beraber başlayalım o zaman uzatmaya

Caniim bu karisima sicak su ekleyip yapanlar da var. Ama bilirsin elma sirkesi kadinlar icin mucizedir yani ben su koymuyorum sirkeyi basiyorum :D Eti gecer mi bilemicem ama dene istersen insallah istedigin gibi olur :))
elma sirkesiyle başka neler yapabilirim ?? yemek dışında :1::1:

Sarimsakli ojeyi dene hem guclendirip sertlestiriyo Hemde cabuk uzuyo Ben oyle yapiyorum hem bembeyaz bakimli duruyo sarilamasinida geciriyo... Normal renksiz bi ojenin icine bi dis sarimsak ez bir gün beklet sur tirnaklarina her ikinci gun yenile bi haftaya uzar.. Basta tuhaf kokuyo ama geciyo sonra hatta basic olarak kullan uzerine istedigin renkte ojeyi surebilirsin kokusunu da aliyo mutlaka denemeni tavsiye ederim.. Bende forumda okudum ve denedim memnun kaldim :)

Back
X