• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme sorunu!!!

bartaburesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
5
0
6
İstanbul
Kendimi bildim bileli tırnaklarımı yerim. Etlerini de yiyorum. Ellerim hep kan içinde. Berbat bi görüntü var. Bazı barmaklarımda deri incele incele bi hal oldu. Tırnaklarımın şekli de bozuldu. Düzgün uzamıyorlar bi türlü. Acı ojeler filan da bana mısın demiyor. Zaten ellerimi babamdan almışım, kaba ve şişmanlar. Bi de yenmiş tırnaklar ve kanla iyice rezalet bi görünütü oluşuyo. Sokakta filan ellerim cebimde gezerim hep. Dünya kadar yüzüğüm var ama daha takıp çıkmışlığım yok. Hele stresliyken filan farkında da olmuyorum. Okulda bi sınava giriyorum mesela, sınavdan çıktığımda eller kan içinde, tırnaklarımın dipleri sızlıyo filan. Nasıl o hale geliyo hiç farkında değilim. :(

Tırnak yemeyi bırakan var mı aranızda? Nası bırakabildiniz, anlatırsanız sevinirim.

Çok kötü bir huy ya. Bende azalttım yemeyi ama uzamıyor kırılıyor sürekli. :50:
Bu da benim hevesimi kırıyor.

bende çok araştırdım hiç bi acı oje falan etki etmedi ama şuan uzadı tırnaklarım ben bile hala inanamıyorum ilk defa renkli oje bile sürdüm:))mavala stop kullanmanı tavsiye ederım kesınlıkle tırnaklarını yıyemıyorsun onunla

Bende otuz yildır yiyordum bi ay oldu uzadilar bıraktım yemeyi oyle sevincliyimki uzun ve ojeli tirnaklar çok özeniyordum artik yemicem gerçekten bikadına yakışmayan görüntü oluyor ellerimi hep sakliyordum ama artık saklamiycam isteyince oluyo kafada bitiyor herşey yeter ki iste olmaz bişey yok resimde koyayım bak gerçi öjeler dayanmiyo bana hemen cıkıyo olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back