kalyon bakım yağından memnun musunuz?kalyonun tırnak bakım yağını öneririm,tahmin ettiğim kadarıyla hep ojeli kullanıyosunuz bi süre dinlendirip bakım yağını sürerseniz bence düzelir banada benzer bişey olmuştu geçmiş olsun
evet çok memnunum her gün düzenli kullanınca maniküre bile gerek kalmıyokalyon bakım yağından memnun musunuz?
ben de aldım lakin ellerim hep ojeli gezdiğimden sadece ara sıra kullanıyorum. siz ojeli de olsa sürüyor musunuz? tırnak etlerimi almaktan bıktım,düzgün de alamıyorum pek :/evet çok memnunum her gün düzenli kullanınca maniküre bile gerek kalmıyo
bende hep oje kullanıyorum ama arada bi dinlendirmeye başladım bu aralar,ojeliykende sürüyorum ama. 1 kere maniküre gidip iyice temizleyip öyle evde devam etmek bakıma daha mantıklı :)ben de aldım lakin ellerim hep ojeli gezdiğimden sadece ara sıra kullanıyorum. siz ojeli de olsa sürüyor musunuz? tırnak etlerimi almaktan bıktım,düzgün de alamıyorum pek :/
dışarıda maniküre hiç güvenmiyorum,bence siz de yaptırmayın. ojeliyken sadece tırnak etlerine sürüyorsunuz o zaman? ben şu ana kadar bir etkisini göremedim ama her gün sürmediğimden olsa gerek,bir de öyle deneyeyim.bende hep oje kullanıyorum ama arada bi dinlendirmeye başladım bu aralar,ojeliykende sürüyorum ama. 1 kere maniküre gidip iyice temizleyip öyle evde devam etmek bakıma daha mantıklı :)
Keşke sadece ojeli kullansam, her zaman jel tırnak kullanıyorum çünkü tırnak yeme problemim vardı, farklı bir dermatoloğa gittim ama o da kullandığım kremin pek bir işe yaramadığını net bir şey söylemeyk için üstündeki jelin ojenin vs çıkıp normal tırnağı görmesi gerektiğini söyledi. O da nasıl olacak bilmiyorum. Eskiden acımıyordu şimdi acımaya da başladıkalyonun tırnak bakım yağını öneririm,tahmin ettiğim kadarıyla hep ojeli kullanıyosunuz bi süre dinlendirip bakım yağını sürerseniz bence düzelir banada benzer bişey olmuştu geçmiş olsun
Evet sanırım koparıyordum artık koparmıyorum zaten acımaya da başladı iyice açıldı gibi hissediyorumBuradaki ölü derileri sürekli koparıyor musunuz? O yüzden olabilir. bence vazelin sürün geceleri, gün içinde de vazelin sürüp eldiven giyin biraz rahatlasın.
Bilemiyorum ama pek mantara benzemiyor doktor da öyle bir şey demedi..Mantar olabilir mi acaba?
Evet sanırım koparıyordum artık koparmıyorum zaten acımaya da başladı iyice açıldı gibi hissediyorumVazelin işe yarar mı dersiniz?
Teşekkürler denicem inşallah bi işe yararvazelin de olur bepanthene merhem de olabilir. Ama krem değil, merhem buna dikkat edin alırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?