• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Yatağında Bozulma (resimli)

angeliss

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
770
297
648
Merhabalar kızlar uzun süredir el baş parmağımdaki tırnağın sol tarafı yerinden ayrılmış ve oradaki deri sertleşmiş vaziyette, deri devamlı soyuluyor ama çok çok sert ve etrafına göre şiş, yani o bölgedeki parmağın görünümü dahi bozuldu. Ne olduğunu anlamıyorum internette bir bilgiye ulaşamadım, dermatoloğa gittim bir krem verdi yolladı çok da iyi kullanamadım fakat bir gelişme olmadı çok canım sıkkın fikri olan veya iyi bir doktor tavsiye edebilecek olan lütfen yazsın :(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 923
  • image.jpg
    image.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 943
  • image.jpg
    image.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 1.166
Buradaki ölü derileri sürekli koparıyor musunuz? O yüzden olabilir. bence vazelin sürün geceleri, gün içinde de vazelin sürüp eldiven giyin biraz rahatlasın.

kalyonun tırnak bakım yağını öneririm,tahmin ettiğim kadarıyla hep ojeli kullanıyosunuz bi süre dinlendirip bakım yağını sürerseniz bence düzelir banada benzer bişey olmuştu geçmiş olsun

evet çok memnunum her gün düzenli kullanınca maniküre bile gerek kalmıyo
ben de aldım lakin ellerim hep ojeli gezdiğimden sadece ara sıra kullanıyorum. siz ojeli de olsa sürüyor musunuz? tırnak etlerimi almaktan bıktım,düzgün de alamıyorum pek :/

ben de aldım lakin ellerim hep ojeli gezdiğimden sadece ara sıra kullanıyorum. siz ojeli de olsa sürüyor musunuz? tırnak etlerimi almaktan bıktım,düzgün de alamıyorum pek :/
bende hep oje kullanıyorum ama arada bi dinlendirmeye başladım bu aralar,ojeliykende sürüyorum ama. 1 kere maniküre gidip iyice temizleyip öyle evde devam etmek bakıma daha mantıklı :)

bende hep oje kullanıyorum ama arada bi dinlendirmeye başladım bu aralar,ojeliykende sürüyorum ama. 1 kere maniküre gidip iyice temizleyip öyle evde devam etmek bakıma daha mantıklı :)
dışarıda maniküre hiç güvenmiyorum,bence siz de yaptırmayın. ojeliyken sadece tırnak etlerine sürüyorsunuz o zaman? ben şu ana kadar bir etkisini göremedim ama her gün sürmediğimden olsa gerek,bir de öyle deneyeyim.

kalyonun tırnak bakım yağını öneririm,tahmin ettiğim kadarıyla hep ojeli kullanıyosunuz bi süre dinlendirip bakım yağını sürerseniz bence düzelir banada benzer bişey olmuştu geçmiş olsun
Keşke sadece ojeli kullansam, her zaman jel tırnak kullanıyorum çünkü tırnak yeme problemim vardı, farklı bir dermatoloğa gittim ama o da kullandığım kremin pek bir işe yaramadığını net bir şey söylemeyk için üstündeki jelin ojenin vs çıkıp normal tırnağı görmesi gerektiğini söyledi. O da nasıl olacak bilmiyorum. Eskiden acımıyordu şimdi acımaya da başladı :KK43: Size nasıl bir şey olmuştu? Tırnak bakım yağı ile düzelebilecek kadar basit bir şeye benzemiyor ama :(

Buradaki ölü derileri sürekli koparıyor musunuz? O yüzden olabilir. bence vazelin sürün geceleri, gün içinde de vazelin sürüp eldiven giyin biraz rahatlasın.
Evet sanırım koparıyordum artık koparmıyorum zaten acımaya da başladı iyice açıldı gibi hissediyorum :( Vazelin işe yarar mı dersiniz?

Evet sanırım koparıyordum artık koparmıyorum zaten acımaya da başladı iyice açıldı gibi hissediyorum :KK43: Vazelin işe yarar mı dersiniz?

vazelin de olur bepanthene merhem de olabilir. Ama krem değil, merhem buna dikkat edin alırken.

Back