• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnak uzatmak için

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kızlar tırnaklar nasıl hızlı uzar bildiğiniz bir yöntem var mı acaba , uzatmak istiyorum ama cabuk kırılıyor nasıl önlerim kırılmasını .

Limon ve zeytinyağı karışımını düzenli olarak uygulaman gerek
Bi de tırnak etlerini koparma. Tırnağın dayanak noktası onlar çünkü.

Öncelikle tırnaklar yeterli neme sahip olmalı. Hani şu saç uzatan Dax var ya, onun bir de tırnaklara sürülen ürünü var. Ben saçıma sürdüğüm vücut ısımla iyice eriyip ensemden inince tırnağımın tersine alıyorum hemen. Tırnak için olan ürününü almadım, ama kullananlar memnunmuş.

Eğer tırnaklar tamamen güçsüzse, soyulma da varsa vitamin almalısınız. Ki ben de şu an kullanıyorum, faydasını gördüm. Kullandığım vitamin kalsiyum, magnezyum çinko (ismi böyle). Marka yazmadım, kafanıza göre alırsınız isterseniz.

Öncelikle tırnaklar yeterli neme sahip olmalı. Hani şu saç uzatan Dax var ya, onun bir de tırnaklara sürülen ürünü var. Ben saçıma sürdüğüm vücut ısımla iyice eriyip ensemden inince tırnağımın tersine alıyorum hemen. Tırnak için olan ürününü almadım, ama kullananlar memnunmuş.

Eğer tırnaklar tamamen güçsüzse, soyulma da varsa vitamin almalısınız. Ki ben de şu an kullanıyorum, faydasını gördüm. Kullandığım vitamin kalsiyum, magnezyum çinko (ismi böyle). Marka yazmadım, kafanıza göre alırsınız isterseniz.
Bu dax nerde bulabilirim eczanede satılıyor mudur

Back