K kvrckz Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2013 21 1 36 Ankara 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kvrckz #1 arkadaslar tırnaklarım güzel fakat belli bir boyda uzadıktan sonra kırılıyor çatlıyor. Tırnaklarımı kırılmadan uzatabilmek için ne yapabilirim?
arkadaslar tırnaklarım güzel fakat belli bir boyda uzadıktan sonra kırılıyor çatlıyor. Tırnaklarımı kırılmadan uzatabilmek için ne yapabilirim?
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kvrckz #2 kvrckz .!.: arkadaslar tırnaklarım güzel fakat belli bir boyda uzadıktan sonra kırılıyor çatlıyor. Tırnaklarımı kırılmadan uzatabilmek için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... her gece yatmadan evvel limon suyuyla ov tırnaklarını..yıkama..
kvrckz .!.: arkadaslar tırnaklarım güzel fakat belli bir boyda uzadıktan sonra kırılıyor çatlıyor. Tırnaklarımı kırılmadan uzatabilmek için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... her gece yatmadan evvel limon suyuyla ov tırnaklarını..yıkama..
Milkshake007 Bi vurucan agzına Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 805 13 98 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kvrckz #3 Susam yagıda kullanabılırsın . Her aksam yatmadan once susam yagını tırnagına masaj yaparak uygula yıkama sabaha kadar emsın onu . ben denedım bende fayda ettı ustelık guclendırdıde tırnaklarımı ..
Susam yagıda kullanabılırsın . Her aksam yatmadan once susam yagını tırnagına masaj yaparak uygula yıkama sabaha kadar emsın onu . ben denedım bende fayda ettı ustelık guclendırdıde tırnaklarımı ..
Nun_vakti Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 207 0 66 Manisa 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kvrckz #4 Menekşe yağı da etkili dene istersen :)