• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak uçlarına kadar Atatürk...

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
683
39
evet kızlar doğru duydunuz, bugün iş arkadaşımın birinde gördüm. inanamadım.
hemen kadınlar kulübüne eklemem lazım dedim. tırnaklarına hep şekiller verir, hep çok güzel çizimler yapar ama bu seferki bir başka...
bakalım siz beğenecek misiniz?

tmeZPdL.jpg

Aa cok merak ettim nasil yapmis kendisimi cizmis yani?
Yapistirma filan degil öylemi? :17:
Wow.. MasAllah.. Yetenek bu olsa gerek..

yok canım ama çıkartmada değil. kendisini print out alıp kolonya ile garip birşeyler yapıp kalan kısmını rotus yapıyor.
inanamadım valla çok başarılı...:nazar:

Gerçekten çok değişik olmuş, zor olsa gerek bunu yapmak. Baskı bile olsa bayağı bir uğraş ister bu.

Aslında çok zor değil yapmak bence. Mesela gazete baskılı oje yapmak gibi yapılmış olabilir. Gazete baskılı olan oje için önce elimize iki kat beyaz oje sürüp elimizi kolonyaya batırıyoruz ardından kestiğimiz küçük gazete parçalarını tırnaklarımıza bastırıp yavaşça kaldırıyoruz. Sanırım bunun da çıktısını alıp aynı şekilde yapmış :KK52:

Süpermiş yaa.... nasıl yapılıyor acabaa çok merak ettim. :)

Nasil yaa nasil yapmis bunu ben de istiyorum hiç cikarmam tirnaklarimdan nasil yapmisss

Çok becerikliymiş gerçekten:KK9:

Aslında çok zor değil yapmak bence. Mesela gazete baskılı oje yapmak gibi yapılmış olabilir. Gazete baskılı olan oje için önce elimize iki kat beyaz oje sürüp elimizi kolonyaya batırıyoruz ardından kestiğimiz küçük gazete parçalarını tırnaklarımıza bastırıp yavaşça kaldırıyoruz. Sanırım bunun da çıktısını alıp aynı şekilde yapmış :KK52:
Bunu deneyeceğim, teşekkürler anlattığın için. :KK54: Bilmiyordum ben, :D bakalım nasıl olacak?:KK28:

Back