• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnak tumsegi, tirnak dibi sisligi, bombeli tirnak ve beyaz noktalar

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
tamam guzel bir kiz oldugumu idda etmiyorum ama vucudumda ellerimden daha cirkin bir yer yok ne yazikki...

Sanirim tamamen genetik, tirnaklarim bombeli, cadi tirnagi gibi, ayrica uzeri dere tepe yokus sanki, engebeli arazi gibi.... beyaz bir suru nokta var. Ve manikur vs yapilsa da degismeyen tirnak diplerinde et kisminda kirmizi ve sis bir goruntu var sanki 10 parmagimda da dolama denen seyden varmis gibi.

Butun kan degerlerim, karaciger ve bobrek fonksiyonlarim ve enzimlerin normal, zaten kendimi bildim bileli bu sekildedir tirnak yapim. Ne kadar bakim yaparsam yapayim asla birseye benzemiyor:)

Kotu sarilmis bir yaprak sarmasi gibi kisa ve kalin parmaklarimdan hic bahsetmiyorum bile!

Varmi onerisi olan?

benimde öyle kısa şişko dolma gibi parmaklarım var birazda yamuk gibi, tırnaklarımın yapısıda sonradan bozuldu. yani manikür yapsan bile fayda etmez. ama bugüne kadar hiç sorun yapmadım, kafama takmadım. evlendim barklandım hala aynı ve bunun bir çözümü olduğunu da sanmıyorum

Fotoğraf koyabilir misiniz ona göre yardımcı olalım.
Ten renginize tırnak yapınıza göre uygun renkler modeller falan önerilebilir.
Başlangıç için de 6/8 yüzeyli törpüler kullanıp üstünü dengeleyebilirsiniz.

Fotoğraf koyabilir misiniz ona göre yardımcı olalım.
Ten renginize tırnak yapınıza göre uygun renkler modeller falan önerilebilir.
Başlangıç için de 6/8 yüzeyli törpüler kullanıp üstünü dengeleyebilirsiniz.
10A6DEFF-0B8F-4ABA-8F4B-E57793284EE0.jpg torpu yapmayi bile birakmisim bir suredir:)

Ben de gerçekten kötü bir şey bekliyordum, abartmışsınız ilk mesajınızda:)
yarım saatlik işi var bu tırnakların, o çok yüzeyli törpülerden alıp üstünü eşitlersiniz, Sonra zeytin yağı ısıtın biraz mikrodalgada, azıcık limon suyu ve tuz ekleyip masaj yapın tırnak diplerine de.
Ve manikur vs yapilsa da degismeyen tirnak diplerinde et kisminda kirmizi ve sis bir goruntu var
Bu dediğiniz kısımlar da gerçekten detaylı incelenmedikçe dikkat çekmiyor.
Kenarların hafif şişkin gözükmesinin sebebi de tırnaklarınız ya çok ince ya da gerçekten yapısal olarak tırnak yatağınız aşağıda. Tırnak kalınlaştırıcı şeffaf ojeler var, top coat'lar var üstüste bir kaç kat sürerseniz eşitlenir yükselti. Tırnak uzunluğunuz da çok güzel, bordo veya kahve-bordo ojelerle çok güzel gözükür renkli oje denemek isterseniz.

Ben de gerçekten kötü bir şey bekliyordum, abartmışsınız ilk mesajınızda:)
yarım saatlik işi var bu tırnakların, o çok yüzeyli törpülerden alıp üstünü eşitlersiniz, Sonra zeytin yağı ısıtın biraz mikrodalgada, azıcık limon suyu ve tuz ekleyip masaj yapın tırnak diplerine de.

Bu dediğiniz kısımlar da gerçekten detaylı incelenmedikçe dikkat çekmiyor.
Kenarların hafif şişkin gözükmesinin sebebi de tırnaklarınız ya çok ince ya da gerçekten yapısal olarak tırnak yatağınız aşağıda. Tırnak kalınlaştırıcı şeffaf ojeler var, top coat'lar var üstüste bir kaç kat sürerseniz eşitlenir yükselti. Tırnak uzunluğunuz da çok güzel, bordo veya kahve-bordo ojelerle çok güzel gözükür renkli oje denemek isterseniz.
Hahahhaha cok guldurdunu beni:) tesekkur ederim. Fotoda detayli cikmadi ne yazikki evet burdna bakinca fena durmuyor:) ama biraz zeytinyag bakimi uygulasam olur sanirim dediginiz gibi. Tesekkur ederim:)

Back