tırnak stickerlarına para vermeyin

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kendi tırnak stickerlaımızı biz de yapabiliriz üstelik ojeden olduğu için daha kalıcı, daha etkili uzun süre kalır.:) nasıl mı? oje topiğimde belirttiğim gibi burda da belirteyim, marketlerden aldığınız pirinç vs gibi gıda ürünlerinin konduğu şeffaf poşetleri hepimiz biliriz. o poşetleri düz bir zemin üzerine gerin. ben cd kabına yaptım lastikle tutturdum. daha sonra istediğiniz renkte ojeyle istediğiniz şekli verin. hello kitty olabilir , kurdale vs. artık hayal gücünüze kalmış:) sulu boya fırçasıda olur, nail art fırçasıylada, kürdanlada hatta toplu iğne arkasıyla. istediğimiz şekilleri o poşetin üzerine çizelim ve kurumaya bırakalım. daha sonra tırnağımızın ucuyla kuruduktan snra zedelememeye özen göstererek çıkaralım, daha önce oje sürmüş olduğumuz tırnaklarımıza parlatıcı sürüp üzerine stickerımızı yapıştıralım üstüne bir kat daha cila uygulayıp uygulamamak size kalmış şekli bozulabileceği için altına sürmenizi öneririm. hayırlı olsun:) ben ilk kez denediğim için biraz mafoldu poşet ama göstermek amaçlı koydum mickey mouse modeli var, yakın zamanda onun stickerını yapıp resmini koycam:)

resmim hiç iyi değildir bakar kör yapıyorum ama sevimli oluyo

Son düzenleme:
vayy be ben tek renk oje sürerken zorlanıyorum siz neler yapmışsınız Beceri başka bişey arkadaş ve bende kesinlikle yok :)

Bende nail art yapıyorum ve aynen dediğin gibi gidip de o stickerlere para vermek istemiyor, gereksiz buluyorum ama ben direkt tırnağımın üzerine yapıyorum.
Sadece bu işi yapan bir yer açmak istiyordum yıllar önce ama insanlar keşfetti ve benden önce davrandılar:) Şuan sadece kendi tırnaklarım ve dostlarımın tırnaklarıyla uğraşıyorum.

Eklentiler

• $ist+bodrm 086.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 120
oje blogunun adı ne? aslında nasıl yaptığını videoya çeksen süper olur.çünkü ben tırnağının ucuyla zedelemeden çıkarmayı anlamadım.

wallahi süpersinizz benn hyatta yapamam resmim berbattırr ( cok hoşuma gitti birazda gaza geldim ilgilenmeliyim şu ellerimle bende..

tırnaga fırçayla çizmek bana daha kolay geliyor :)) böyle baya ugraştırıcı geldi bana zarar vermeden çıkarmak falan.yetenegin var fırça ve akrilik yardımıyla tırnagına çizebilirsin direk

zaten fırçalarlada yapıorm. ama bazen ojeyi sürüorum kuruyo deseni yaparken yanlş oluo düzeltemiorm alta sürdüğüm ojede heba oluo . onn için bazen böle yapmak iyidir:)

zaten fırçalarlada yapıorm. ama bazen ojeyi sürüorum kuruyo deseni yaparken yanlş oluo düzeltemiorm alta sürdüğüm ojede heba oluo . onn için bazen böle yapmak iyidir:)

ben o sorunu akrilik boyalar ile aştım tavsiye ederim..
zemin ojesini sürdükten sonra akriliklerle çizerken yanlışta yapsan suyla çıkıyo hemencik

akrilik boyalarım var ama henüz tırnklarıma işlem gördüremedim.öylece bekliyolar.belki birgün diye

ancakkkk bu ojeyle yaptıgmz figürleri nasıl cıkartıcaz.bende denedim bikaç degişk posette plastkte ama zedelemeyi geçtm cıkmadı bile . bi yöntemi varsa söyleyi ver yada sen nasıl bi poşette deniyosun biz mi ynlş yapıyoruz ki acaba....

Denemek lazım ama çok üşeniyorum. Yapamazsam sinirlenirim birde. "Niye herkes yaptı ben yapamıyorum!" gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…