- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
kendi tırnak stickerlaımızı biz de yapabiliriz üstelik ojeden olduğu için daha kalıcı, daha etkili uzun süre kalır.:) nasıl mı? oje topiğimde belirttiğim gibi burda da belirteyim, marketlerden aldığınız pirinç vs gibi gıda ürünlerinin konduğu şeffaf poşetleri hepimiz biliriz. o poşetleri düz bir zemin üzerine gerin. ben cd kabına yaptım lastikle tutturdum. daha sonra istediğiniz renkte ojeyle istediğiniz şekli verin. hello kitty olabilir , kurdale vs. artık hayal gücünüze kalmış:) sulu boya fırçasıda olur, nail art fırçasıylada, kürdanlada hatta toplu iğne arkasıyla. istediğimiz şekilleri o poşetin üzerine çizelim ve kurumaya bırakalım. daha sonra tırnağımızın ucuyla kuruduktan snra zedelememeye özen göstererek çıkaralım, daha önce oje sürmüş olduğumuz tırnaklarımıza parlatıcı sürüp üzerine stickerımızı yapıştıralım üstüne bir kat daha cila uygulayıp uygulamamak size kalmış şekli bozulabileceği için altına sürmenizi öneririm. hayırlı olsun:) ben ilk kez denediğim için biraz mafoldu poşet ama göstermek amaçlı koydum mickey mouse modeli var, yakın zamanda onun stickerını yapıp resmini koycam:)