Merhabalar. Üniversite için evimden uzaklaştığımdan beri bu illet bırakmadı peşimi! Bulaşık deterjanıyla dostluk kurmamdan mı yoksa düzensiz beslenmemden mi stresten mi bilmiyorum ama 2 yıldır önünü alamıyorum. Kullandığım tırnak sertleştiriciler de hiçbir işe yaramıyor ben de artık doğal yöntemler aramaya başladım. Tırnaklarım yumuşak değildir normalde serttir kırılmaz yalnızca bu soyulma illetiyle savaşıyorlar. Var mıdır doğanın buna karşı da mucize bir yağı?
Menekşe yağını denedin mi?
yok yok yoook!!!! yaklaşık 4 saattir gezmedigim parfumeri, aktar, eczane hatta parfumeri deposu kalmadi aldigim tek cevap: "o ne ki"... ne illet bir seymis bu dax sulphur ya! izmir de de bulamazsam pes edecegim artik... simdilik neutrogena nin el ve tirnak bakim kremini ve menekse yagini aldim onlarla deneyecegim bakalim...
benimde bir ara çok kötüydü soyuluyodu bembeyazdı heryeri üstünde benekler vardı beyaz beyaz şuan daha iyiler birşey kullanmadım doktorada gitmedim ama hala güçsüzler uzatamıyorum ki hemen kırılıp soyuluyolar..
Hadi bakalım gözün aydın :)eveet sonunda geçen gün buldum dax sulphur ü :) menekşe yağını kullanmaya daha önceden başlamıştım zaten daha iyi durumda gözüküyor tırnaklarım ama iyice uzayınca bakalım nasıl olacaklar
Hadi bakalım gözün aydın :)
eveet sonunda geçen gün buldum dax sulphur ü :) menekşe yağını kullanmaya daha önceden başlamıştım zaten daha iyi durumda gözüküyor tırnaklarım ama iyice uzayınca bakalım nasıl olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?