• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak soyulmasını bir türlü engelleyemiyorum :(

Indicator

Biyokimyager
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
199
2
68
İzmir
Merhabalar. Üniversite için evimden uzaklaştığımdan beri bu illet bırakmadı peşimi! Bulaşık deterjanıyla dostluk kurmamdan mı yoksa düzensiz beslenmemden mi stresten mi bilmiyorum ama 2 yıldır önünü alamıyorum. Kullandığım tırnak sertleştiriciler de hiçbir işe yaramıyor ben de artık doğal yöntemler aramaya başladım. Tırnaklarım yumuşak değildir normalde serttir kırılmaz yalnızca bu soyulma illetiyle savaşıyorlar. Var mıdır doğanın buna karşı da mucize bir yağı?

Merhabalar. Üniversite için evimden uzaklaştığımdan beri bu illet bırakmadı peşimi! Bulaşık deterjanıyla dostluk kurmamdan mı yoksa düzensiz beslenmemden mi stresten mi bilmiyorum ama 2 yıldır önünü alamıyorum. Kullandığım tırnak sertleştiriciler de hiçbir işe yaramıyor ben de artık doğal yöntemler aramaya başladım. Tırnaklarım yumuşak değildir normalde serttir kırılmaz yalnızca bu soyulma illetiyle savaşıyorlar. Var mıdır doğanın buna karşı da mucize bir yağı?

kuzenımde aynı dertten sıkıntılıydı doktor oje kullanma demıstı sasırmıstım :)) gecmıs olsun

annem de aynı şeyi söylüyor :) ama oje kullanmadan tırnaklarım berbat duruyormuş gibi hissediyorum zaten bu problemden önce de yıllarca ojesiz bir günüm olmadı ve böyle bir problemim de hiç olmamıştı...

Bende de aynı dert.
Ojesiz çok çirkin duruyormuş gibi geliyor gözüme.
Hemen kırılıyorlar. Soyuluyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten.

Benim de tırnaklarım soyulup kırılıyordu bu yüzden uzatamıyordum. Aklıma geldikçe tırnaklarımı limonla ovuyorum menekşe yağını kulak çubuğuyla sürüyorum bir de dax sulphur diye bir krem var onu kullanıyorum. Şuan kırılma soyulma yok.

yok yok yoook!!!! yaklaşık 4 saattir gezmedigim parfumeri, aktar, eczane hatta parfumeri deposu kalmadi aldigim tek cevap: "o ne ki"... ne illet bir seymis bu dax sulphur ya! izmir de de bulamazsam pes edecegim artik... simdilik neutrogena nin el ve tirnak bakim kremini ve menekse yagini aldim onlarla deneyecegim bakalim...

yok yok yoook!!!! yaklaşık 4 saattir gezmedigim parfumeri, aktar, eczane hatta parfumeri deposu kalmadi aldigim tek cevap: "o ne ki"... ne illet bir seymis bu dax sulphur ya! izmir de de bulamazsam pes edecegim artik... simdilik neutrogena nin el ve tirnak bakim kremini ve menekse yagini aldim onlarla deneyecegim bakalim...

Dax sulphuru izmirden aldım ben de. Kozmetik dükkanlarında bulunuyor :)

eveet sonunda geçen gün buldum dax sulphur ü :) menekşe yağını kullanmaya daha önceden başlamıştım zaten daha iyi durumda gözüküyor tırnaklarım ama iyice uzayınca bakalım nasıl olacaklar

benimde bir ara çok kötüydü soyuluyodu bembeyazdı heryeri üstünde benekler vardı beyaz beyaz şuan daha iyiler birşey kullanmadım doktorada gitmedim ama hala güçsüzler uzatamıyorum ki hemen kırılıp soyuluyolar..

benimde bir ara çok kötüydü soyuluyodu bembeyazdı heryeri üstünde benekler vardı beyaz beyaz şuan daha iyiler birşey kullanmadım doktorada gitmedim ama hala güçsüzler uzatamıyorum ki hemen kırılıp soyuluyolar..

o zaman siz de benimle birlikte deneyin derim :)

1 su bardağı suya 1 tutam kırk kilit otu koyup yaklaşık 1 dk kaynat, süz. Tırnaklarını o suya batır 10 dk kadar falan. Sonra yarım limonu tırnaklarına sür 5 dk kadar falan bekle. Daha sonra ister ozon yağı istersen kantaron yağıyla hafif masajla sür tırnaklarının düzeldiğini görürsün :) Ama bi defa da düzelmez tabi tekrarlamayı unutma.

vee sonunda tirnaklarim eskisi gibi gayet saglikli :) ozlemisim uzun, saglikli tirnaklarimi, oje surebilmeyi :) yardimci olan herkese sonsuz tesekkurler :)

Bende de son zamanlarda oluyor bu tırnak soyulması. Uzayınca bir bakıyorum tırnağımdaki beyazlığın üstü hop soyuluveriyor. Deneyeceğim bunu, çok teşekkürler. :42:

Back