• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Soyulmalarına Karşı Keşfettiğim Çok Etkili Bir Ürün

koyukahverengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
382
8
96
İstanbul
Arkadaşlar,
Hayatım boyunca tırnak soyulması problemi yaşadım. Uçlarda atmalar görünce dayanamayıp soyuyorum bu nedenle tırnaklarım çok inceliyor ve bu da acı veriyor elbette.

Golden Rose Marine Nail Spa isimli kırmızı bir jel var. Oje gibi sürüyor, birkaç dakika bekledikten sonra parmaklarınızla ovarak tırnaklarınıza yediriyorsunuz. Tırnakları gerçek anlamda nemlendiriyor ve soyulmaları engelleyip tırnak yüzeyini pürüzsüzleştiriyor. Ürünün fiyatı 3 TL.

Ben önce 4'lü tırnak yüzeyi törpüsü ile tırnak üzerindeki ölü tabakayı temizleyip uyguladım çok yarar gördüm.

Bir de oje altına uygulanan Hydrating Aquafix adlı bir ürün var aynı markanın. Ojenin altına uyguladığınızda tırnakların nemli kalmasını ve ojeden dolayı sararmasını engelliyor. Fiyatı aynı. Tırnaklarını güçlendirmeyi benim gibi hayatta amaç edinmiş herkese tavsiye ediyorum. Kalyon vs hepsinden daha etkili.

bende aynı problemi yaşıyorum. umarım faydasını görürüm. paylaşımın için sağol canım.

bu problemi bende çok yaşıyorum. sonuçları ile ilgili fikirleri olan varsa paylaşabilirmi lütfen..ayrıca tavsiye için teşekkürler ilk fırsatta bende tavisye ettiğin ürünleri elime geçireceğim.

tırnak soyulmasının sebebi tırnağın kuru olması. tırnağı düzenli olarak nemlendirmek gerekiyor bu yüzden. varolan soyulmalarda etkisi ancak bir derece ama dipten yeni çıkan tırnaklar sağlıklı uzuyor.

Back