Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2 ay sonra düğün var ve benim tırnaklarım o kadar küçük ve şekilsiz ki oje sürmek imkansız. 2 ayda uzatmak veya düzeltmek için her hangi bir yöntem var mı?
evet var.. ilk olarak yarin manikure gidiyosun,etlerden ariniyosun.. sonra biotin 1000lik aliyosun... 1 ayda hem uzuycak hem bakimli olucak bu dediklerimi yapip,hala kotu olursa gel kafami kir o derece
Arkadaşlar 2 ay sonra düğün var ve benim tırnaklarım o kadar küçük ve şekilsiz ki oje sürmek imkansız. 2 ayda uzatmak veya düzeltmek için her hangi bir yöntem var mı?
öncelikle yemeyi bırak asla karışma tırnaklarına . uzadıktan sonra arasına kir flan girdiğinde çıkarmak için içine bişey sokma ki beyaz yeri etle birleşsin zamanla pembe olsun. düzenli maniküre git uzadıktan sonra tırnaklarının kırılmaması için haftada her gün limon ve zeytinyağı sür 2 haftada filan sertleşir diye düşünüyorum
evet var.. ilk olarak yarin manikure gidiyosun,etlerden ariniyosun.. sonra biotin 1000lik aliyosun... 1 ayda hem uzuycak hem bakimli olucak bu dediklerimi yapip,hala kotu olursa gel kafami kir o derece
ilac degil vitamin s.. markanin:) ben yumurta hic yemedigim icin karsilayamiyordum buna basladim birden inanilmaz sertlesti.. ve bildigin tirnagim kirilmiyor oneririm:)
ilac degil vitamin s.. markanin:) ben yumurta hic yemedigim icin karsilayamiyordum buna basladim birden inanilmaz sertlesti.. ve bildigin tirnagim kirilmiyor oneririm:)