- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
tesekkur ederim cevabunz icin insallah ama daha oncede bi dusuk yasadim ayni sey olmustu umitlenmekte istemiyorm kismet artikCanım inşallah hamilesindirama bunun bir belirti olacağını sanmıyorum
ya kimi hamilelikte cok yumusuyorms kimisinde serrtlesiyoms benm daha once bi dusugm var o zamanda sertlesmisti cunku cok yumusak tirnaklarm zar zor duzgun bi sekilde uzar hep ama bu sefer sert bukulmuyo bile merak ettim bendeBen bunu ilk defa duydum..
evet kullanyrm drm vermisti tesekkur ederim ondan olablr sanirimBelirti olarak bilemem ama folik asit kullanıyorsan ondan sertlesiyor. Benimde tırnaklarım artık kırılmıyor. hamilelikten 4 ay önce icmeye basladım folik asiti ben.
Folik asit evet bu konuda cok yardımcı ama en kısa zamanda yine de bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle.evet kullanyrm drm vermisti tesekkur ederim ondan olablr sanirim
amin insallah sizinde ayni sekilde saglikla insallahFolik asit evet bu konuda cok yardımcı ama en kısa zamanda yine de bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle.
kac gun var adetine ve neden ilac aliyosun agri kecisi kullanma yerlesme kanamasida olablr yumurtlama kanamasida olabilr.Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi,lütfen cvb
bi test alip sabah ilk idrarinla yap emin olmak icin bilmeden kullanilan ilaclar gebelige zarar vermez.cikmazsada kan testi yaptr belki gec dollenmedrİlk defa adetimden önce majezik aldım. O yüzden nasıl etki ettiğini bilmiyorum. Kendimi boşa umutlandırmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?