babamın ayak tırnakları siyaha dönük o kadar koyu renk olmuş ki özellikle baş parmakları. ve mantarlı gibi zaten çok kaşınıyo. cildiyeye götüreceğim onu. vücudunda da kolunda sırtında sanki derisi kabarmış gibi yuvarlak izler var ciddi bir şey olabilr mi araştırdığımda değişik hastalıkla olabileceği de yazıyor çarşamba dr a gideceğiz. bilen var mı nasıl ilerler tedavisi
Yani korkutmak istemem de, siyahlık uzamıyorsa,altından yeni bir tırnak çıkmıyorsa, kanser türü olabilir. Eğer uzasaydı sadece kan toplanmış olurdu. Umarım ki kanser türü değildir. Sanırım bugün randevunuz var, sonucu paylaşır mısın?
Yani korkutmak istemem de, siyahlık uzamıyorsa,altından yeni bir tırnak çıkmıyorsa, kanser türü olabilir. Eğer uzasaydı sadece kan toplanmış olurdu. Umarım ki kanser türü değildir. Sanırım bugün randevunuz var, sonucu paylaşır mısın?
ya tam olarak anlatamıyorum görsel koymak da istemiyorum rahatsız olunabilir.
o bahsettiğim siyahlık diğer parmaklarda da var ama özellikle başparmak daha kötü. hatta o parmaktaki tırnak sanki katman katman olmuş gibi. biraz uğraşınca pul pul dökülüyor.. o yüzden mantar diye ümit ediyorum. malesef bugün gidemiyoruz ama bu hafta gideceğiz