• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak kırılmasına son

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
normalde uzun tırnak kullanan biriydim ama evlendigim den beri artan mutfak isi ve temizlik yuzunden hic uzatamadım hep kırıldı soyuldu en son rimmelin nail rescue-nail nurse ojesini nette gordum ve denedim normalde ojeyi surup ertesi gun ikinci katını atıp 7 gun cıkartmıyorsunuz 7 gun sonunda aynı islem tekrarlanıyor ben bu sekilde yapmıyorum her ojemin altına suruyorum koruyucu olarak yaklasık 2 aydır tırnaklarım kırılmadı soyulmadı ekstra olarak da dax sulphurle hızlı uzamasını saglıyorum..tırnakları surekli kırılanlar mutlaka denemeli

Benimde cok cabuk kırılıyor tırnaklarım bunları muhakkak deneyeceğim. Teşekkürler öneri için. Dax sulphur u nereden alıyorsunuz sephora gratis benzeri kozmetikçilerde bulabilirmiyim.

Benimde cok cabuk kırılıyor tırnaklarım bunları muhakkak deneyeceğim. Teşekkürler öneri için. Dax sulphur u nereden alıyorsunuz sephora gratis benzeri kozmetikçilerde bulabilirmiyim.
ben gratisde watsonsda bulamadım eger ankarada yasıyorsanız pino kozmetikde bulabilirsiniz ben ordan aldım

ben de oje sürerim kırılmasını engellemek için yoksa sudan yumuşuyor çok.

kremler de faydalı.
oje bana fayda etmedi tum gun yemek temizlik falan derken hep soyulmalar oldu :( oyuzden sertlesmesini saglayacak urunler kullanıyorum uzun zamandır kırılmadı

oje bana fayda etmedi tum gun yemek temizlik falan derken hep soyulmalar oldu :KK43: oyuzden sertlesmesini saglayacak urunler kullanıyorum uzun zamandır kırılmadı

tırnak sertleştirici şeffaf oje var alt baz onu sürerseniz kırılmayı önlüyor

Back