• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnak kırılmalarını önlemek için

dantellidon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
59
7
0
Sakarya
çağımızın en büyük sorunlarından birisi de tırnak kırılmaları...
tam tırnaklarımızı biraz uzatmışızdır, ojelerimizi sürüp finfin geziyoruzdur fakat o da ne tırnağımız uçlarından çatal çatal ayrılmaya kırılmaya başlamış...bir hayal kadar uzağınızda olan uzun tırnaklara takma tırnak kullanmadan da sahip olabilirsiniz

çünküüü
gözünü sewdiğimin doğasında her şeyin bir ilacı bulunuyor

şimdi, benim de en büyük kabusum olan tırnak kırılması probleminin üstesinden nasıl geldiğimi anlatacağım

bu formülü titizlikle uygularsanız siz de sağlıklı ve kırılmayan tırnaklara sahip olabilirsiniz...

1 tatlı kaşığı gliserin
1 diş sarımsağın suyu weya sarımsak yağı da olablir
1 tatlı kaşığı soğan suyu
1 tatlı kaşığı zeytin kolonyası tercihen ama yoksa limon kolonyası da kullanılabilir
1 tutam biberiye
bu karışımı hazırlayıp karıştırın bi yarım saat 45 dakika karışım dinlensin
daha sonra tırnaklarınızı bu karışımda adeta manikür suyunda bekletiyormuşçasına 25 dakika tutun.
günde 1 seans uygun olmakla beraber 7-10 gün boyunca bunu uygulayın

inanın bu kürü uyguladıktan sonra 2 ay boyunca tırnaklarımı uzatmışlığım da oldu we gram kırılmadılar. en son ben kestim :D :dD

eweeeet kızlar bu da bu formülü uyguladıktan sonraki süreçte tırnaklarıımın hali: $snapshot (2).jpg
MAŞAALLAH DEYİN NAZAR DEYMESİN :d:D:dd

Canım ya harikasın.benim de malum bu akşam tırnağım kırıldı girmişkende yazayım bi kk ne bi çare varmı diye.10 günde bu kadar sağlıklı olmaları çok güzel.benim birde su sorunum varki tırnak kalemide kullansam french te yaptırsam çözüm bulamıyorum.uzadıkça tırnaklarım esnekleşiyor ve şeffaflaşıyor seninki gibi beyaz yerine şeffaf duruyor.kalınlaştırmaya da yarar mı acaba bu kür:26::26:

bu kürü mutlaka uygulayacagım birde şu kalyon falan nasıl sertleştirmek için işe yarıyor mu kızlar bilen kullanan varsa yardımcı olabilir miiiiiiiiiiiiiiii :/

bu kürü mutlaka uygulayacagım birde şu kalyon falan nasıl sertleştirmek için işe yarıyor mu kızlar bilen kullanan varsa yardımcı olabilir miiiiiiiiiiiiiiii :/

Yarıyor kırılan tırnaklarım vardı bayadır oje sürmeden önce altına kalyon sürüyorum. Artık tırnaklarım kırılmıyor tabi gece krem olarak dax sulphur da kullanıyorum aklıma geldikçe limonla ovuyorum tırnaklarımı :)

öff ya çatur çutur kırılmaya başladı benimde hem el hem ayak tırnaklarım adeta o kadar hassaski tırnak makası olmadan şuanda bütün tırnaklarımı kesebilirim.hemde ayda 2 kere manikür yaptırmama rağmen böyle oldu mevsimden mi acaba :( Hiç maskeydi kürdü hazırlamaya halim yok :25: gitti tırnakçıklarım gitti :((

öff ya çatur çutur kırılmaya başladı benimde hem el hem ayak tırnaklarım adeta o kadar hassaski tırnak makası olmadan şuanda bütün tırnaklarımı kesebilirim.hemde ayda 2 kere manikür yaptırmama rağmen böyle oldu mevsimden mi acaba :KK43: Hiç maskeydi kürdü hazırlamaya halim yok :KK25: gitti tırnakçıklarım gitti :KK43:(

canm tırnaklarını biraz dinlendir ve kalın ojeden uzak dur mümkünse tek kat sür ya da hiç sürme hala devam ediyorsa bi doktora git belki kan değerlerinde bi sorun vardır.

tam tırnaklarımızı biraz uzatmışızdır, ojelerimizi sürüp finfin geziyoruzdur fakat o da ne tırnağımız uçlarından çatal çatal ayrılmaya kırılmaya başlamış...bir hayal kadar uzağınızda olan uzun tırnaklara takma tırnak kullanmadan da sahip olabilirsiniz

çünküüü

şimdi, benim de en büyük kabusum olan tırnak kırılması probleminin üstesinden nasıl geldiğimi anlatacağım

bu formülü titizlikle uygularsanız siz de sağlıklı ve kırılmayan tırnaklara sahip olabilirsiniz...

1 tatlı kaşığı gliserin
1 tatlı kaşığı zeytin kolonyası tercihen ama yoksa limon kolonyası da kullanılabilir
1 tutam biberiye
daha sonra tırnaklarınızı bu karışımda adeta manikür suyunda bekletiyormuşçasına 25 dakika tutun.

inanın bu kürü uyguladıktan sonra 2 ay boyunca tırnaklarımı uzatmışlığım da oldu we gram kırılmadılar. en son ben kestim :D :dD

eweeeet kızlar bu da bu formülü uyguladıktan sonraki süreçte tırnaklarıımın hali:Eki Görüntüle 672209

çünküüü

1 tatlı kaşığı gliserin
1 tutam biberiye

eweeeet kızlar bu da bu formülü uyguladıktan sonraki süreçte tırnaklarıımın hali:Eki Görüntüle 672209
Maşallah arkadaşım bilgiyi paylaştığım için Sağol

Bilgi için teşekkürler tırnaklarım hem çok ince hem de çok zayıf hemen kırılıyorlar.

Ya şu son 2 haftadır tırnaklarım fena derecede kırılıyor. Şuan 3 tırnağımın yarısı boydan kırılmış durumda, ojeyle kapatıyorum. Ojeyi çıkarmadan kullanabileceğim bir kür var mı?

Back