tırnak kalemi kullanan var mı?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
oje surmek sılmek bazan zor gelıyor..
su beyaz tırnak kalemı kullanan var mı ?
tırnakları beyaz gosterıyor mu?

sally hansen in fransız manikürü kalemini kullanıyorum..bahsettiğin buysa tabiii..çok sık kullanmıyorum ama iyi..fakat tırnağın alt kısmına sürülenden bahsediyorsan ellerini yıkadığında çıkıyor..

evet yıkayınca cıkandan flormar gordum ama kullanmadım hıc sızın dedıgınız marka ne kadar oluyor

canım benim dediğim beyaz mat ojenin kalem hali..e-bay den almıştım..ama buradaki fiyatı 25-30 tl civarı yanılmıyorsam..

25-30 tl cok benım ıcın alamam da flormar kalemı alıp denıycem

kızlar flormar'ın kalemini bende kullandım ama hiç memnun kalmadım
tırnak altından sürülüyo ve hiç kalıcı deil çok gereksiz

flormar bnde kullandım ama yıkayınca tekrar geçmen gerekecek üstünden.boşuna alma derim bn.

ben kullanıyorum kalemfrench yapması zor geldiği zaman onu uyguluyorum,ama çıkıyo bi süre sonra

hepınızın yorumlarını okudum teşekkürler ama yıkayınca yenıden surmek zahmetlı oluyor demek kı ama yıkayıncaya kadar tırnaklarım beyaz gorunurse oda ıyı alıp bır denıyım zaten 3 tl bısey

Bende de var hiç bir işe yaramıyor, en iyisi tırnağın üstüne sürülen french tip pen ler.

Bende pastelin beyaz tırnak kalemini kullanıyorum.Tırnağımın içine değil dışındaki beyaz kısma sürüp üzerinede renksiz parlatıcı geçiyorum.Hem kalıcı oluyor hemde gayet güzel görünüyor yani ojeyle yapılan french kadar olmasada yeterli bir beyazlık sağlıyor...deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…