sol ayağımın baş parmağınının tırnağında yaklaşık bir aydır batma var.Dayanılmayacak bir ağrı değil şimdilik,üzerine bastırınca acıyor.şöyle bi araştırayım dedim de epey çeken varmış bunu,ileride iltihap falan oluyomuş,çok kötüye gidebiliyormuş. Şimdi ben daha başlangıç aşamasındayım.Geri döndürmem,ilerlemesini baştan önlemem mümkün müdür? Bildiğiniz basit ,ya da bitkisel yöntemler var mı kızlar?
şimdiden çok teşekkürleeeeer
tırnak batmasında tırnak çekilir.bunun tedavi şekli budur.batmalar bazen geçer ama devam ederse iltihap olur...olursa çekilir dediğim gibi.çok sıkıntılı bi işlem değildir.ayak parmağın bandajlı olacak üstüne basamayacasın bi kaç gün ayakkabı giymende sıkıntı olur evde dinleneceksin.bu şekilde geçer.
sağol canım. ama araştırmalarıma göre tırnak çekilmesi kesin çözüm diilmiş.tırnak uzayınca yine aynı şekilde batıyomuş yüksek ihtimalle.şimdi başlangıç aşamasında olduğum için hergün tuzlu ılık suda bekletme yöntemini deniycem bakalım.
sol ayağımın baş parmağınının tırnağında yaklaşık bir aydır batma var.Dayanılmayacak bir ağrı değil şimdilik,üzerine bastırınca acıyor.şöyle bi araştırayım dedim de epey çeken varmış bunu,ileride iltihap falan oluyomuş,çok kötüye gidebiliyormuş. Şimdi ben daha başlangıç aşamasındayım.Geri döndürmem,ilerlemesini baştan önlemem mümkün müdür? Bildiğiniz basit ,ya da bitkisel yöntemler var mı kızlar?
şimdiden çok teşekkürleeeeer
kantaron yağı demek. sağol canım deneyeyim ben bunu. peki gece yatarken ayaklara vazelin sürmek de işe yarar mı sence ? :26:
sağol canım,araştırınca görmüştüm onu.şu yaşıma kadar sorun yoktu. 1-2 ay önce farkettim böyle bişeyi,acıyodu.bi araştırayım dedim,ne çok çekeni varmış ilerleyince. korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?