Merhaba; Benimde hamileliğimde tırnak batması oldu bir türlü kurtulamadım,ne yaptıysam hep geçici ağrılar oldu.En sonunda internetten araştırdım ve esenler özel ensar hastanesinde Dr.Şahin Naim beyle tanıştım ve küçük bir operasyonla (acısız) uyuşturma ile tedavi oldum ve çok memnun kaldım bu acıyı çekenlere tavsiye ederim bir dakika bile beklemesinler çünkü o acı dayanılmaz birşey.Oğlumla ilgilenemez duruma gelmiştim pıtırım 4 aylık Allah herkese nasip etsin iyi forumlar :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnak batmasından kurtuldum Şahin naim bey teşekkür ederim :)
- Konu Sahibi cgm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2009
- 238
- 9
- 118
Merhaba; Benimde hamileliğimde tırnak batması oldu bir türlü kurtulamadım,ne yaptıysam hep geçici ağrılar oldu.En sonunda internetten araştırdım ve esenler özel ensar hastanesinde Dr.Şahin Naim beyle tanıştım ve küçük bir operasyonla (acısız) uyuşturma ile tedavi oldum ve çok memnun kaldım bu acıyı çekenlere tavsiye ederim bir dakika bile beklemesinler çünkü o acı dayanılmaz birşey.Oğlumla ilgilenemez duruma gelmiştim pıtırım 4 aylık Allah herkese nasip etsin iyi forumlar :)
Merhaba cgm öncelikle çok sevindim bu illetten kurtulduğuna darısı başıma diyorum =))
bu ameliyatla ilgili beni detaylı aydınlatabilirmisin,ameliyat nasıl geçiyor,ameliyat sonrası çok ağrı sızı oluyor mu mesela 2 gün sonra çalışmaya başlayabilirmiyim ve en önemlisi ameliyattan sonra tırnağın görünümü nasıl oluyor estetik açıdan düzgün oluyormu?yanıtlarsan sevinirm..Oğlunuda allah bağışlasın canım güle güle büyüt inşallah
- 27 Nisan 2009
- 238
- 9
- 118
Merhaba cgm öncelikle çok sevindim bu illetten kurtulduğuna darısı başıma diyorum =))
bu ameliyatla ilgili beni detaylı aydınlatabilirmisin,ameliyat nasıl geçiyor,ameliyat sonrası çok ağrı sızı oluyor mu mesela 2 gün sonra çalışmaya başlayabilirmiyim ve en önemlisi ameliyattan sonra tırnağın görünümü nasıl oluyor estetik açıdan düzgün oluyormu?yanıtlarsan sevinirm..Oğlunuda allah bağışlasın canım güle güle büyüt inşallah
bende bugün gittim üniversite hastanesine ve asistanlar baktı ameliyatıda onlar yapıyormuş vazgeçtik duyunca
dr şahin nami ile ilgili araştırma yaptım ve kendisiyle görüştüm hatta tırnak resimlerimizide mail attım yapılabilceğini söyledi.istanbulda tabi kendisi bense izmirdeyim ama kesin çözümse gidicem kendisine..
senin tecrübeni öğrenmek istedim nasıl geçti ameliyat ve şuan gördüğüme göre 2 ay geçmiş sen konuyu açalı şuan nasılsın tamamen düzeldimi,cevaplarsan sevinirim hatta dün akşam konu açtım tırnak batığı ameliyatı ile ilgili oraya da yazabilirsin ,çok sevinirim.linki de bu...
http://www.kadinlarkulubu.com/tirna...lr-lutfn-deneyimlerinizi-paylasirmisiniz.html
- 28 Kasım 2014
- 2
- 0
- 1
- 52