Tırnak Batmasında Ağrısız Tedavi Yöntemi

ndh1903

evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
1.814
7
156
Tırnak Batmasında Ağrısız Tedavi Seçeneğiniz

Tırnak batması tedavisini,
AĞRISIZ,
iğnesiz,
operasyonsuz,
kendiniz çözümleyebilirsiniz!

''Oniko Tırnak Gevşetici Tel Uygulama Şekli''

Telin önce bir ucunu tırnağın en uç kısmından yavaşça geçirip bir kaç milimetre ortaya doğru itin.Ağrı duyduğunuz noktada itmeyi kesin

Ortadaki lastik kısmı hafifçe gerin

Son olarak telin diğer ucunu tırnağın diğer kenarının uç kısmından geçirin, ortaya doğru çekin.

Tırnağınız kalınsa aynı şekilde ikinci bir tel de takabilirsiniz.

Sonuç olarak isterseniz iki teli aynı tırnağa uygulayabilirsiniz

Ayağa kalkın ve yürüyün hiç bir ağrı hissetmemeniz gerekmektedir. Teller çılmasın diye tırnak üzerindeki tellere küçük kesilmiş bir flaster yapıştırabilirsiniz.

Sonuç olarak telinizin düşmemesi için flasterle koruyunuz

yetkili eczanelerde varmış kızlar a.s

bende olduğu zaman çok iltihaplı ve acılı oluyo.. ama ben pens yardımıyla kendim alabiliyorum.. resmen ameliyat yapıyorum yani.. ve bir çok kere olmasına ragmen tırnaklarım sonrasında gayet ii durumda.. ama bu yöntemde iyiymiş. ben ilk kez görüyorum teskkr bilgi için

kizlar cok cok gecmis olsun bu tür rahhatsizligi olanlar yani resmine bakarken bile insanin ici aciyor :bbo:
ya narkoz verilip yapilmiyormu bu tür tedaviler hayatta dayanamam(demiyim insanin basina verir allah belli olmaz) :bbo:

ahhhh ahhhhh çok fena bir acıı.. doğum yapanlar nerdeyse doğum daha kolay diyebilecek durumdalar gerçi ben kıyaslama yapacak durumda değilim ama tırnağım battığı zaman feleğim şaşıyor..

benim eşimde çok oluyo du hatta 2 kez çektirdi tırnağını ((((

arada yine batıyomuş batan yere selpak sıkıştırıp batmasını önlüyo garibim

çok zor bişiy valla bu yöntem iyiymiş canım teşekkür ederim a.s.

eevet başıma geldi gerçekten doğum daha kolay...doğum tırnak acısının yanında hiç kalıoooo...2 ay önce 3 tane tırnağımdan ameliyat oldum...batan kısmı kesip eti tırnakla beraber diktiler iileşmesi 1 ayı buldu..tam geçti etti derken geçen yürürken düşücek gibi oldum bağparmağım yani ameliyatlı olan parmak diğer ayağımın topuğuna takıldı ve tırnk çıktı o andaki acımı size anltamam sadece kökü tutuyodu..hemen acile gittik tırnak bu seferde çekildi şimdi sargıda...geçrkten çok zor ve ben bu durumdan artık çok sıkıldımmmm...allah kimsenin başına vermsin

ayyy aokurken başıma ağrı girdi arkadaşlar geçmiş olsun hepinizee( benim eşimde var tırnak batması:Nasıl iltihaplı şiş vaziyette duruyo anlatamam.Batan kısmı kendi kendine çıkartmaya çalışıyo falan ama çok kötü yaa.Doktora gittik çekilecek dedi ilaç verdi ama daha beter oldu diyor şimdi korkuyo çekilmesinden ne yapıcaz yaa başka bi çare yok mu kii??

bi dönem benim de başımda vardı ah kendi başıma neler çektim ben de resmen ameliyat yapıodum.şişmiş iltihaplı bi parmak :dilcikar: hatta bikeresinde okadar ugrasmıştım ki tırnagım sökülmüştü yerinden .. şimdilerde öle eskisi gibi değil rahatım çok şükür nasıl iyileştirdim geçmiş zaman hatırlamıyorum.. ama eskiden çok kurcalıyodum geçmiyodu artık hiç kurcalamıyorum.. ama tırnak batmasının oldugu yerde et şişik görünümde kaldı o yüzden tırnak uzadıgı an batar die düşünüyorum hep kısa tutmaya çalışıyorum.. şimdilerde aynı sorun babamın başına geldi hiç kurcalattırmıyorum babama .. oksijenli su falan döküyoruz iltihabı alsın diye.. yaa bu alet iyi hoş güzelde batık tırnakta nasıl uygulanırki sonucta tırnak ete gömülmüş oluyo öle kancayı sokcak bi çıkıntı yokki fisfisfis
saol yinede paylaşım için

bencede canım yaaa kanca nereye takılıyor..Ayrıca benim tırnaklarım uçtan değil dipten batıyor...

ay demetttt harikasın sen yaa eylüşüm doğdu 2 ay sonra bir başladı bende 2 kere cerrahi işlem yaptırdım ölüp bitiyorum geçen akşam yine oturdum başına iltihaplanıyor birde..bunu mutlaka bulup denemem lazım.saoll canım bulursam ve geçerse varya dile benden ne dilersen=)

çok annemde ve bendede var napıcaz bilmiyoruz

kızlar burada bahsedilen iyi bir yöntem değil....google da tırnak batmasında bant yöntemi ve tel yöntemi
yazın...profesyonel kişiler tırnağınıza takıyor...% 100 çözüm diyorlar..çektirmeden önce deneyin derim

Batik tirnak genelde çok sert olur o lastiğin fazla işe yarayacağını sanmıyorum geçici bir durum sonra gene batar.Bir yontemi daha var hatta iki tane denenmiş yontem. Birincisi evde batan tıırnağı üstten törpü yardımı ila inceltmek özellikle orta kısmını fazla dibe yaklaşmadan, başta hafif sızı yapar tırnak ,inceldiği için ama çok kıssa süre içinde ağrı geçer ve tırnak battığı yerden kurtulur. İkinci yontem ise ağrısız ,batan tırnağa protez tırnak yapmak olur, jel ya da akrilik fark etmez, o malzeme tırnağı tutar ve batmasını engeller bizzat kendim yaptığım için biliyorum, ama bu protezi en az bir sene kullanmanız lazım yani ayda bir bakımı yapılacak ve dip dolgusu ilave edilecek. Eğer bir seneden önce çıkartırsanız protezi tırnak daha yeni şeklini benimseyemediği için bir müddet sonra gene batar. Ayrıca tırnak çekmek çare değil, ne çok gördüm tırnak çekilen bayanları gene batıklarla geliyorlar bana çare aramaya. Bu arada eğer iltap varsa önce doktora gitmek şart ilaç yazmalı iltabı geçirmeli ancak ozaman birşey yapılabilir, iltaplı tırnağa kimse birşey yapmaz yaparsa da enfeksyon kapma riski çok yuksek olur. Bu derdi olanlara geçmiş olsun umarım yardımcı olur bu yazdıklarım.

Arkadaşlar ben tırnak batmasını 2 senedir çekiyorum hamilelikten sonra başıma geldi her 2 ayak baş parmağımıda 3 kez çektirdim telide uyguladım herşeyi denedim geçmiyor geçmiyor geçmiyor lezerle tırnak kökünü yakmaktan bahsetmişsiniz tırnak bi daha çıkmıyormuş ne olur nerde yaptırdınız yerini adresini verirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…