sol ayak tırnağım üç aydır batıodu kızlar dun dermotoloğa gittim ve tırnağım battığı için yanında et oluşturmuş ve iyileşmesi için onun yakılması gerekio dedi we bugun 5te randevum wardı gıttı ayak parmagımı ıgneyle uyusturdu etın oldugu yerı elektırıkle yaktı ıce batan tırnakta cıktı boylelıkle sımdı cok sızlıo ama senağlama aranızda bole bısey yasayan warmı paylasırsa sewınırım kızlar ama gecıcek ınsallah :Saruboceq:
geçmiş olsun ben 4 senedir çekiyorum yazın gidiyo kışın çıkıyo korkumdan doktora gidip tırnağımı çektiremiyorum seninkini yakmışlar doktor bana tırnağını çıkaracagız demişti o yüzden korkuyorum:
benim deolmuştu batan tarafın tırnak kökünü almıştı şimdi yine çıkıyo tırnak ama çok oldu sızladı mı sızlamadı mı hatırlamıyorum sızlaması normal bence
benimde 2sene önce önce batmıştı doktora gittimve ameliyat oldum sadce parmağını uyuşturuyor snra batan tırnağı alıyorlar ama ameliyattan snra tırnağım eskisi gibi olmadı çok fark yok dışardan bakan anlayamaz ama ben farkedebiliyorum