Ortopedi Tırnak batması ve bs bantları

essitalopram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
128
1
Selamlar, aranızda ayak baş parmaklarında tırnak batması olup bs bantlarından taktırıp sonuç alan varmı ben bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum ama biraz tuzlu bir işlem. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım bnmde başımda bu dertten vardı ben 2 seneye yakın tırnağım batık dolaştım acayip kötü bişi sürekli iltihap akıodu.çektirceksn mecburen dedikleri için korkudan 2 sene gitmedim doktora en sonunda korktum kangren falan olcam iltihap artcak die mecburen çektirdim yarısını çekti doktor tırnağın iğne yapıo zaten anlamıosn bile. çekildikten sonra keşke daha önce gitseymişim dedim bide tırnaklarını dümdüz kes o zmn batmıo :1hug:

tırnak çektirmek diğer yönteme göre daha kolay aslında canım, hani iğğne falan yapıyorlar hissetmiyorsun operasyondan sonra da pansumanlarını yapıp ağrı kesicilerini kullandın mı bu sorun hallolmuş oluyor

benimde 10 yılı geçti sanırım ayak başparmağımdan ameliyat olalı tırnağın yarısını çekti ve etin bir kısmını aldı artık tırnaklarımı biraz uzun tutup düz kesiyorum.

X