TIRNAK BATMASI fotograflı

qubis

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
245
266
Arkadaşlar çok doktor aradım çok acı çektim. Çeken bilir tırnak batması çok illet bir sorun. Geçen Ağustos 2016 da çektirdim. İlk görüntüsünü atacağım. Leventte devlet hastanesinde gititğimde komple çektiler. tek iğne ile uyuşmada lok diye çeti doktor. Üzerinden 8 ay geçti ve benim tırnak kötü görüntü oldu. Sonra sağ ayağım batmaya başladı bu sefer de çok araştırıp Dr.Şanhin NAMİ Bey i buldum gerçekten hiç bir acı hissetmedim sadece iğne vurulurken sızlama oldu o kadar. Şuan üzerinden bir hafta geçti ve ben ayakkabı giydim işe geldim :) bu arada fiyatları da çok makul. İlk ve son hali fotografı atıcam sağ ayagımı isteyene özelden gönderirim. Resim1.jpg Resim2.jpg
Resim1.jpg

Arkadaşlar çok doktor aradım çok acı çektim. Çeken bilir tırnak batması çok illet bir sorun. Geçen Ağustos 2016 da çektirdim. İlk görüntüsünü atacağım. Leventte devlet hastanesinde gititğimde komple çektiler. tek iğne ile uyuşmada lok diye çeti doktor. Üzerinden 8 ay geçti ve benim tırnak kötü görüntü oldu. Sonra sağ ayağım batmaya başladı bu sefer de çok araştırıp Dr.Şanhin NAMİ Bey i buldum gerçekten hiç bir acı hissetmedim sadece iğne vurulurken sızlama oldu o kadar. Şuan üzerinden bir hafta geçti ve ben ayakkabı giydim işe geldim :) bu arada fiyatları da çok makul. İlk ve son hali fotografı atıcam sağ ayagımı isteyene özelden gönderirim.Eki Görüntüle 1970562 Eki Görüntüle 1970563 Eki Görüntüle 1970562
Merhaba geçmiş olsun ,
Rahatlamanıza sevindim.Yıllar önce ben de çektirdim ve çıkan kalın katmanlı ve berrak olmayan koyu renkli bir tırnak, üstelik içi- et ile tırnak arası -bayağı boşaldı ama ben çektireli 2000 li yıllardı 15-17 yıl oldu.Koyu renk oje ile yaşıyorum :)
Ayakkabıyı rahat giydiğiniz acı çekmediğiniz sürece görünüşe takılmayın :)
Sevgiler,

Merhaba geçmiş olsun ,
Rahatlamanıza sevindim.Yıllar önce ben de çektirdim ve çıkan kalın katmanlı ve berrak olmayan koyu renkli bir tırnak, üstelik içi- et ile tırnak arası -bayağı boşaldı ama ben çektireli 2000 li yıllardı 15-17 yıl oldu.Koyu renk oje ile yaşıyorum :)
Ayakkabıyı rahat giydiğiniz acı çekmediğiniz sürece görünüşe takılmayın :)
Sevgiler,
Doğru söylüyorsunuz.Görüntüye takılmıyorum ama bakalım neler olacak tamda uzamadı :) inallahh acı çekmem:KK36:

X