• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Batması / Çekilmesi ?

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
Arkadaslar aranızda tırnak batması sorunu yasayanlar varmı ?
Ayak bas parmagımda bu sorunu yasıyorum tırnagın sag kenarı oldugu gııbı batıyor sanırım yada ucu, o kenar boyunda sısmıs ve kızarmıs durumda dokunuldugunda cok acıyor artık ıltıhapta yapmaya basladı. ayakkabı gıyemıyorum.

Cerrahı doktoruna gorundum ıslemı yapılacaktı fıyat cok pahalı geldıgı ıcın baska brı hastaneye gecıcektık fırsat bulamadık kaldı bu cumartesı yıne gorunucem.. tırnagın o kenarının uyusturularak kesılcegını soyledı 3 gun topallarsın sonra gecer dedı ? yaptıranlar nasıl oluyor soylermısınız acısı agrısı cok oluyor mu ? lütfen yardımcı olun cok meraktayım nasıl bır ıslem yaptırdınız tamamıyla uyusuyormu kesılırken ?? bırde tırnaklarını cektırenler ne dereceye geldıgınde cektırdınız ? ıyılesmesı ne kadar zaman aldı ?

Gecmıs olsun.. bende kurtuldum cok sukur fazla ılerlemeden.. oysakı cok basıt bır ıslemmıs..
tırnagn sadece batan kısmını uzunlamasına kestıler komple yanını yanı.. uyusturuluyor zaten once.. toplamda 3-4 dk anca surmustur ıslemın tamamı.. hıcbırsye anlamadım..
ılk pansuman cok acılı olur dedıler bı hafta sonra gıttım pansumanıda aldılar ben acıdı acıcak derken bıttı onda da hıcbırsey anlamaıdm..
cok basıt ıslemler ınsanın acı cektıgıne, ılerlmeye fırsat verdıgıne degmez.. özel hastanede yaptırdım bende.. 300 tl gıbı bırsye dı sanırım fıyatı yanlıs olmasn.. unuttum..
Daha uygun yerlerde vardır muhakak.. bıldıgım yere gıtım ben..

sevgili betül önce geçmiş olsun aynı sorunu 2 yıldır yaşıyorum önce sol ayak başparmağımda yaşadım üstelik mantar olayı ile birlikte biraz ileri derecede bir olaydı.Operasyon ile birlikte tırnağım çekildi .3 yıl kadar sonrasında şimdide sağ ayak başparmağımda aynı sorun başgösterdi.şimdilik tırnakta mantar sorunu var fakat gittiğim hekimler tırnak çekiminin bu aşamada çok ta uygulanmasına taraftar olmadılar.ama ilk gittiğim hekim bana sorunun tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söylemişti.Umarım sende tekrarlamaz.Gelmiş geçmiş olsun.

Back