- Konu Sahibi Astronomer
-
en kolay yol gazete baskısı olsa gerek...
canım ben ankara'da yaşıyorum, özellikle bulabileceğim bir yetkili bayisi falan var mı bu konad'ı? şimdi ya internetten sipariş versem o dediğin siteden ya da gidip herhangi bi parfümeri mağazasına sorsam iki kat fiyat isterler kesin yaniya da dediğin siteden sipariş etsem yurtdışından mı gelicek, kargo masrafını filan karşılıyolar mı :44:
bende konadın damga seti var yeterince desenimde var ancak başka desenlerde olsun istedim.Gidip alüminyum levha aldım kalın onun üzerini çizdim ki hiç kolay çizilmiyor. neyse ojeyi sürdüm ancak olmadı. en iyisi konad.uğraşmaya değmez.gerçi şunuda deneyebilirsin silikon yuvarlak bişey bulabilirsen damga niyetine,evdeki objelerdende desen çıkartabilirsin.mesela pürüzlü olan bi resim çerçevesinin arkasında bn denemiştim olmuştu artık gerisi senin bulabileceğin objelere kalmş
Şekli KONAD'ın plakalarıyla ve stamping aletiyle yaptım.
Beyaz İnce Uçlu Oje kullandım
Uçlara Kırmızı Simli Oje
Fonda da Flormar Siyah Oje
Çok özenerek yapmadım aceleye geldi idare edin:)
parfümeride fln yok zaten canım yurt dıısndaki bir siteden 12 disk damga ve sıyırac 30 tl alabiliyorsun
kızlar bi siteden konad sipariş verdim telefonla sipariş verilebiliyor ve kapıda nakit odeme imkanı var bayıldım artı birde renklı tırnak taşları istedim yarın elimde olur bilgi almak isteyen varsa ö.m atsın öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?