çok teşekkür ederim cevap için. inşallah düşmez benimki deher moraran tırnak düşecek diye bişey yok. benimde başparmağıma kara çalı dikeni batmıştı kocaman bişey içinde parçası kalmış morardı iltihaplandı ona rağmen düşmedi tırnağım ama içeride diken olduğu için o kısım yumuşadı bende delerek dikeni çıkardım 1 ay sonra
Benimde ayak parmagima aynisi belkide daha kötüsü oldu.Tam ortasindan beyaz cizgi cikti dedim kesin düşecek.Ama düşmedi
evet çok canım yandı ilk gün. ağrı ayak baş parmağımdan dizime vurdu. şuan sadece tırnağımın olduğu kısımda ağrı ve morluk var.Ay o pçok acır yaaaBazen düşüyor, bazen dusmuyor . Örneğin benimki düşmemişti. Ama o morluk aylarca gitmedi Tırnak uzuyor, kesiyorsun öyle öyle morluk yok oluyor.
Düşmeyebilir benmde topuklu ayakkabı yüzünden morarmıştı üç ay sonra geçtiDün akşam ayak baş parmağım ezilditırnağımda 1 cm kadar morluk oluştu. internetten yaptığım araştırmalar sonucunda tırnağın düşmemesi için moraran kısmı toplu iğne ile delip kanını akıttım. ama sabah uyandığımda aynı yerde yeniden morluk oluştuğunu gördüm. hem canım çok yanıyor, hemde tırnağımın düşeceğini düşünmek canımı çok sıkıyor. Tam yaz geldi. terlik, sandalet giyilecek zaman böyle oldu. tırnağımda kabarma, kalkma vs. yok. sadece 1 cm morluk var tırnağımın ortasında. moraran tırnak kesin düşermi?
evet çok canım yandı ilk gün. ağrı ayak baş parmağımdan dizime vurdu. şuan sadece tırnağımın olduğu kısımda ağrı ve morluk var.
morluk çok önemli değilde düşmesi fena olur. ayak tırnağının düştükten sonra eski haline gelmesi 12-18 ay arasıymışbir de eğer doktora gidip çektirmez, jendi düşmesini beklersen şekli bozuk çıkabiliyormuş. beni korkutan şeyler bunlardı ama şimdi içim rahatladı sizlerin yazdıklarını okuyunca. ben moraran her tırnak düşer diye düşünüyordum. sağolun cevaplar için. içimde tırnağım düşmeyecek gibi bir his oluştu inşallah düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?