tırnağım düşermi? ;(( çok üzgünüm. cevap lütfeeen

ragy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
827
1.095
158
Dün akşam ayak baş parmağım ezildi tırnağımda 1 cm kadar morluk oluştu. internetten yaptığım araştırmalar sonucunda tırnağın düşmemesi için moraran kısmı toplu iğne ile delip kanını akıttım. ama sabah uyandığımda aynı yerde yeniden morluk oluştuğunu gördüm. hem canım çok yanıyor, hemde tırnağımın düşeceğini düşünmek canımı çok sıkıyor. Tam yaz geldi. terlik, sandalet giyilecek zaman böyle oldu. tırnağımda kabarma, kalkma vs. yok. sadece 1 cm morluk var tırnağımın ortasında. moraran tırnak kesin düşermi?

her moraran tırnak düşecek diye bişey yok. benimde başparmağıma kara çalı dikeni batmıştı kocaman bişey içinde parçası kalmış morardı iltihaplandı ona rağmen düşmedi tırnağım ama içeride diken olduğu için o kısım yumuşadı bende delerek dikeni çıkardım 1 ay sonra

çok teşekkür ederim cevap için. inşallah düşmez benimki de

Benimde ayak parmagima aynisi belkide daha kötüsü oldu.Tam ortasindan beyaz cizgi cikti dedim kesin düşecek.Ama düşmedi

Ay o çok acır yaaa Bazen düşüyor, bazen dusmuyor . Örneğin benimki düşmemişti. Ama o morluk aylarca gitmedi Tırnak uzuyor, kesiyorsun öyle öyle morluk yok oluyor.

Benimde ayak parmagima aynisi belkide daha kötüsü oldu.Tam ortasindan beyaz cizgi cikti dedim kesin düşecek.Ama düşmedi
Ay o pçok acır yaaa Bazen düşüyor, bazen dusmuyor . Örneğin benimki düşmemişti. Ama o morluk aylarca gitmedi Tırnak uzuyor, kesiyorsun öyle öyle morluk yok oluyor.
evet çok canım yandı ilk gün. ağrı ayak baş parmağımdan dizime vurdu. şuan sadece tırnağımın olduğu kısımda ağrı ve morluk var.
morluk çok önemli değilde düşmesi fena olur. ayak tırnağının düştükten sonra eski haline gelmesi 12-18 ay arasıymış bir de eğer doktora gidip çektirmez, jendi düşmesini beklersen şekli bozuk çıkabiliyormuş. beni korkutan şeyler bunlardı ama şimdi içim rahatladı sizlerin yazdıklarını okuyunca. ben moraran her tırnak düşer diye düşünüyordum. sağolun cevaplar için. içimde tırnağım düşmeyecek gibi bir his oluştu inşallah düşmez

Niye bu kadar problem ediyorsun,elbet düşecek ama merak etme hemen düşmeyecek,önce alttan yeni turnak çıkmaya başlayacak,yeni tırnak oluşumunu tamamlarken eskisi yavaş yavaş parmağından ayrılacak ama bu süreç bir iki ayı bulacak.acısı iki güne geçer,acısı geçince oje sür,başıma kaç kez geldi,öyle stres yapacak bir durum değil

Geçen yine böyle tırnak kırılması konusu vardı@kilicbaligi adlı üye tavsiye veriyordu sanki konuna gelse sanada yardımcı olabilir

Düşmeyebilir benmde topuklu ayakkabı yüzünden morarmıştı üç ay sonra geçti
Sanırım tırnak uzadıkça dağılıyor o kan

Düşse de tekrar cikacaj sonucta. Sukurler olsun ki parmaginizi kaybetmemissiniz. Parmak arasi terlik giyersiniz yine. Insanlar tirnaginiza mi bakacak? Hem baksinlar, o insanlarin basina hic mi boyle seyler gelmiyor?
Boyle yanip kahrolmayin. Allah beterinden korumus diye sukredin..

Sekil konusu dogru canim.Mesela benim tirnagim dalgali suan.Tam tirnagimi carptigim yerden yukari dogru egimi var ama disardan belli olmuyor.Dokununca anliyorum.Insallah dusmez seninkide

O hemen anlaşılmaz.
Tırnağın uzuyor mu uzamıyor mu takip edeceksin.
Ama anlattığına göre düşecek tırnak.
İlk aşamada uzadığını sanıp sevineceksin.
Halbuki uzadığını sandığın şeyin sonra tırnağının kalkması olduğunu anlayacaksın.
1-2 ay sonra alttan yavaş yavaş tırnak gelecek (tabi tırnağın tekrar çıkarsa, bazılarının çıkmıyor)
O tırnak gelince eski tırnağı tümden çektirmen gerekecek ki bu çok eziyetli bi işlem.
Ben yaşadım ordan biliyorum, geçmiş olsun.

Zor bir durum ya gecmiş olsun.

Çok önemli bir davetten önce düşmüştü benim de çarptığım tırnağım

Çözüm önerisi olarak vermiyorum kesinlikle ama yapıştırıcı ile yapıştırıp oje sürmüştüm o tırnağa

tırnağım düşmedi çok şükür belki benimle aynı durumu yaşayan, yaşayacak olan arkadaşlar olabilir diye son durumu yazayım istedim. cevap yazan herkese tekrar teşekkürler...

Tirnak belki dusmeyebilir ama darbe aldığı için tırnak batigi oluşabilir bence ona dikkat edin ( nbio estetik eskisehir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…